Την Τρίτη ο φάκελος του Λεβαδειακού

Νίκος Τσιώκος
Την Τρίτη ο φάκελος του Λεβαδειακού

bet365

Την προσεχή Τρίτη θα εξεταστεί ο φάκελος του Λεβαδειακού, ώστε οι Βοιωτοί να πάρουν την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ τη νέα σεζόν. «Ανήκουμε στις υγιέστερες ομάδες», δήλωσε μέλος της διοίκησης.

Ημέρα εξέτασης των φακέλων φαίνεται πως θα είναι η προσεχής Τρίτη (22/5) για το αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί και ο φάκελος του Λεβαδειακού, προκειμένου η ομάδα της Βοιωτίας να πάρει την αδειοδότηση και να δώσει κανονικά το παρών στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Πάντως, από τη διοίκηση δηλώνουν ότι αυτός είναι υπερπλήρης και πως η ομάδα τους είναι από τις υγιέστερες του πρωταθλήματος.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας είναι υπερπλήρης και η ομάδα για μια ακόμη χρονιά κατατάσσεται στις υγιέστερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός σε όλη την ιστορία του, κάθε φορά που τελείωνε μια αγωνιστική περίοδος, κρατούσε στη δύναμη της ομάδας οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ήθελε. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος!», είπε μέλος της διοίκησης.

Τέλος ο Μανό

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μανό. Ο 25χρονος Πορτογάλος αμυντικός αποκτήθηκε φέτος τον Ιανουάριο, όμως είχε μόλις μια συμμετοχή, με τις δυο πλευρές να παίρνουν... διαζύγιο, αφού έληγε και το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο Lopes Mendes (Mano) και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον Πορτογάλο αμυντικό καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα