Με Γεωργιάδη στον «τελικό»

Με Γεωργιάδη στον «τελικό»

Με Γεωργιάδη στον «τελικό»

bet365

Ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με την Ατρόμητο στην Τούμπα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, που τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Προληπτικά εκτός έμεινε ο Νιμανί.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός άσος τους ΠΑΟΚ δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, με αποτέλεσμα ν' ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, δίνοντας ακόμα μία λύση στον Ρουμάνο τεχνικό, ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τους Περιστεριώτες. Στον αντίποδα ο Κώστας Χαλκιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής να είναι αμφίβολη.

Παράλληλα λίγες είναι οι πιθανότητες να τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι ο Αραούχο Έτο, αφού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα ν' ακολουθήσει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Απών επιπλέον απ΄ την προπόνηση ήταν και ο Φρεντερίκ Νιμανί, για προληπτικούς ωστόσο λόγους, μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στην γάμπα, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα