Μπόλονι: "Χάσαμε στο πρώτο 45λεπτο"

Μπόλονι: "Χάσαμε στο πρώτο 45λεπτο"

Μπόλονι: "Χάσαμε στο πρώτο 45λεπτο"

bet365

Στην κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, που εξέφρασε πάντως και τα παράπονα του για την αποβολή -κυρίως- του Φωτάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

"Νομίζω ότι το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο γιατί παίξαμε χωρίς χαρακτήρα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς κίνητρο. Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε καλούς μόνο τους Γκαρσία και Ιβιτς. Συχνά στη ζωή αν δεν βάζεις την καρδιά σου σε κάτι που κάνεις, δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και αυτό κάναμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και όταν δεν έχεις, δεν είσαι ο ίδιος παίκτης. Λίγο-πολύ όπως και με τον Παναθηναϊκό κάναμε δύο μεγάλα δώρα στον αντίπαλο στη φάση του πρώτου γκολ και όλα αυτά έγιναν επειδή δεν είχαμε καλή νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο είχαμε λίγο καλύτερη παρουσία αλλά το οξυγόνο είχε πάει από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτό λίγο-πολύ είναι η ιστορία ενός παιχνιδιού που δεν είδαμε κάτι καλό. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ φυσικά. Στη διάρκεια των πλέι οφ είναι φυσιολογικό να μη βλέπουμε καλά παιχνίδια. Δεν υπάρχει ένταση, υπάρχει νευρικότητα και κούραση.

Ισως έχετε δίκιο ότι υπήρχε κίνδυνος από νωρίς να πάρει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαρσία αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έτσι. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ξέραμε με την κίτρινη ότι δε θα παίξει στο επόμενο ματς. Ο Λάζαρ είχε κρύωμα και ήθελα να τον κρατήσω για το επόμενο παιχνίδι. Θα έπρεπε να δείτε πάντως και ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκαρσία ήρθε επειδή ένα πλάγιο άουτ εκτελέστηκε 15 μέτρα μπροστά και έπρεπε να τρέξει αυτός να καλύψει τη φάση. Εγινε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή. Ο Βάργκας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του αλλά δεδν ήταν αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να πείτε και για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φωτάκη, εγώ ήμουν μακριά και δεν μπορώ να πω τι έγινε.

Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Συμφωνώ με όλα αυτά. Μερικές φορές όμως μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο. Για τη φάση του Φωτάκη η γνώμη μου -και είμαι περισσότερα από 30 χρόνια στα γήπεδα- είναι ότι ήταν ένα μεγάλο θέατρο από τον αντίπαλο και ο Φωτάκης δεν τον ακούμπησε. Μπορεί να κάνω και λάθος... Οι διαιτητές ήταν πάρα πολύ κοντά στη φάση και πληρώνονται για αυτό που κάνουν, γι' αυτό και πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο δυνατός.

Απομένει ένας αγώνας, θα πρέπει να περιμένουμε. Με τις δύο αποβολές γίνεται πάρα πολύ δύσκολο το επόμενο παιχνίδι και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε. Ζητάμε από τους οπαδούς μας να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Μαζί τους, με τη βοήθεια τους, μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά αναλογικά με το επίπεδο μας. Κάναμε μια πολύ καλή διαφήμιση στο Europa League. Θα ήθελα να είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το τελευταίο ματς και να στείλω τους παίκτες μου για διακοπές μετά από μια κουραστική χρονια".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα