Δύο στο Λουγκάνο για την πρόκριση

Gazzetta team
Δύο στο Λουγκάνο για την πρόκριση

bet365

Στον αγώνα 20χλμ βάδην στο Λουγκάνο θα αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή (18/3) η Δέσποινα Ζαπουνίδου και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, κυνηγώντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι δύο βαδιστές αναχώρησαν για την Ελβετία συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, με στόχο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις από την περασμένη περίοδο, κάνοντας την υπέρβαση ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Το χαμηλό όριο στους άνδρες για το μεγάλο ραντεβού της βρετανικής πρωτεύουσας είναι 1ωρα 24.30 και 1ωρα 38.00 στις γυναίκες, χρόνοι που έχουν πιάσει και οι δύο πρωταθλητές μας τον περασμένο Οκτώβριο -ο Παπαμιχαήλ σημείωσε 1ωρα 23.21, ενώ η Ζαπουνίδου 1ωρα 32.47- ήταν όμως σε σε αγώνες όπου δεν ίσχυαν τα όρια συμμετοχής στο Λονδίνο.

«Παρά τις δυσκολίες της εποχής τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά και θεωρώ πως είναι σε θέση να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

 

Τελευταία Νέα