100% μπόνους έως 100€
Ειδήσεις Motosport
Ηχηρή απάντηση σε όσους τη θεώρησαν «τελειωμένη» έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) στη Στοκχόλμη η Γελένα Ισινμπάγεβα, η οποία σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό με 5.01μ.
Η «τσαρίνα» των αιθέρων είναι και πάλι εδώ! Λίγες εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και ελάχιστους μήνες από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ «πέταξε» στο μίτινγκ της σουηδικής πρωτεύουσας φωνάζοντας και πάλι δυναμικά παρών στον παγκόσμιο στίβο.
Η 30χρονη Ρωσίδα, η οποία τους τελευταίους μήνες προπονείται με τον Γκενάντι Τροφίμο, τον προπονητή που την ανέλαβε όταν ήταν 15 ετών επέστρεψε στα παγκόσμια ρεκόρ έπειτα από ένα... διάλειμμα τριών ετών και με 5.01μ έγραψε ξανά ιστορία, βελτιώνοντας κατά ένα εκατοστό τη δική της, φυσικά, κορυφαία επίδοση που είχε πετύχει τον Φεβρουάριο του 2009 στο Ντόνετσκ.
Τελευταία φορά που η Ισινμπάγεβα είχε βρεθεί στα... ψηλά, ήταν στη Ζυρίχη τον Αύγουστο του 2009 με επίδοση στα 5.06μ, στον ανοιχτό στίβο.
Σχετικά Άρθρα
Προσφορές Εταιρειών
TV Επιλογές
Τετάρτη, 30 Μαϊου 2012-
novasports1ΙΣΠΑΝΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ21:00
-
Mega ChannelΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ21:30
-
OTE SPORT 2ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ21:30
-
NETΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑ119:00
-
OTE SPORT 2ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑACB21:15









Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish