Ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκαν....

Gazzetta team
Ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκαν....

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές κρύβουν πάντα πολλές παγίδες και ο βασικός λόγος είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τις προθέσεις των προπονητών για το πόσο μικρό ή μεγάλο ροτέισον τελικά θα κάνουν. Για αυτό και ο κανόνας λέει ότι πάντα με την ανακοίνωση των ενδεκάδων προκύπτουν πολλές αλλαγές στις αποδόσεις. Το ίδιο συνέβη χθες το βράδυ στη Σέριε Β, πιθανολογώ ότι το ίδιο θα συμβεί και σήμερα στη Σέριε Α.
Εσβησα σε σχέση με τις προτάσεις της εφημερίδας τον άσο της Κιέβο και το Χ στο Πεσκάρα – Αταλάντα. Στο δεύτερο βλέπω πολύ... φιλικό κλίμα, τον προπονητή της Αταλάντα, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι να ομολογεί πόσο ωραία πέρασε τα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Πεσκάρα και βλέπω και τον άσο να υποχωρεί αρκετά από χθες το πρωί. Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν μπει ψύλλοι στ’ αυτιά για την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης και ο νοών νοείτω... Στον άσο της Κιέβο, κάνω πίσω λόγω ενστίκτου. Ξέρω ότι ακόμα και να έρθει, το πιθανότερο είναι να μου... βγάλει την πίστη.
Συνεπώς αφού ανέλυσα τι «πετάω», περνάω στο τι κρατάω. Προσπαθώ να μπω στη θέση των οπαδών της Ρόμαγια να καταλάβω πώς αισθάνονται για τα... κατορθώματα της ομάδας τους και δυσκολεύομαι: αποκλεισμός από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο λόγω της βλακείας των Ντε Ρόσι και Εμερσον στη ρεβάνς. Απώλεια του διπλού στο Κάλιαρι, αν και οι «τζιαλορόσι« κέρδιζαν 2-0 μέχρι το 56'. Αδικη ήττα στη Φλωρεντία με γκολ από θέση οφσάιντ. Τραγική εμφάνιση στο Τορίνο και ήττα με 3-1. Περήφανες νίκες στα ντέρμπι επί των Ιντερ και Νάπολι, η δεύτερη μάλιστα εκτός έδρας. Απώλεια της νίκης στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, παρά το υπέρ τους 3-1 μέχρι το 82'. Το συμπέρασμα είναι ότι με τη Ρόμα δεν βαριέσαι ποτέ.
Σήμερα η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που πλέον βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σασσουόλο του δικού της παιδιού, Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Οι «νεροβέρντι» είναι εμφανώς επηρεασμένοι από τα διαδοχικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, παίζοντας σε ρυθμούς πρωτόγνωρους για αυτούς. Ακόμα και την Κυριακή γλίτωσαν από τύχη την ήττα στην Μπολόνια. Η Ρόμα σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας φτάσει τα 23 τέρματα στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Αν ήταν και πιο αξιόπιστη αμυντικά, θα μπορούσε να κοντράρει για το σκουντέτο τη Γιουβέντους, όμως με τα «αν» δεν φτιάχνονται πραγματικότητες. Θεωρώ πάντως δύσκολο να μην συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στο Ρέτζιο Εμίλια με τη Σασσουόλο. Και όπως αναφέρω και στην εκτίμηση του αγώνα, αν όντως επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη ενδεκάδα από πλευράς γηπεδούχων, θεωρώ επίσης δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί παράλληλα και το σενάριο των πολλών τερμάτων.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα