Ρίσκο, ξανά!

Gazzetta team
Ρίσκο, ξανά!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Χαιρετώ! Δεν ήταν άσχημη η Κυριακή, ίσα ίσα. Η Δευτέρα μας τα χάλασε λίγο, αλλά ΟΚ, η Κόνιασπορ δεν άξιζε να κερδίσει με βάση την εμφάνιση που έκανε. Οπότε, μείναμε με τα 2/3 του πάτεντ, καλά ήταν κι αυτά.
Μπαίνουμε σε δυνατό διήμερο, πολλά ματς, εμβόλιμες, Κύπελλα, Λιγκ Καπ, ψιλοχαμός γίνεται. Σε συνδυασμό με το ότι η KingBet θα κυκλοφορήσει μια ημέρα νωρίτερα από το κανονικό (Πέμπτη αντί για Παρασκευή), ακόμα μεγαλύτερος χαμός! Οπότε περνάω κατευθείαν στο παρασύνθημα: πρόγραμμα που πάλι σηκώνει ρίσκο. Θα δείτε πώς και γιατί.
Λιγκ Καπ Αγγλίας
Πλέον, είμαστε στους «16», νοκ άουτ ματς. Που σημαίνει στην τελική ευθεία. Οπότε, περιμένουμε σχεδόν όλους τους προπονητές να είναι πιο προσεκτικοί σε σχέση με προηγούμενους γύρους. Και όταν λέμε ότι ο τάδε θα κάνει αλλαγές γιατί ενδεχομένως να έχει το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται καμία ομάδα, στη φάση των «16», να κατέβει για να... χάσει! Απλά αν γίνει μεγάλο ροτέισον, αυξάνονται οι πιθανότητες να ηττηθεί.
Πάμε, λοιπόν: στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, όποιος παίζει τυφλά αποδόσεις, χτυπάει το διπλό. Το 5.25 απλά είναι εκτός κάθε λογικής. Μιλάμε για μια ομάδα (Τότεναμ) που ακόμα είναι αήττητη στην Αγγλία. Για την ακρίβεια, είναι η μοναδική αήττητη στην Αγγλία. Οπότε, το 5.25 είναι εκτός πραγματικότητας. Κι ας έχει αλλαγές. Εξάλλου, ο Ποκετίνο από τότε που ανέλαβε την Τότεναμ έχει ετοιμοπόλεμο σχεδόν όλο το ρόστερ, δίνοντας συμμετοχές και σε αρκετούς πιτσιρικάδες. Από την άλλη, η Λίβερπουλ είναι σε καλή κατάσταση. Για την ακρίβεια, στην καλύτερή της φάση από την έναρξη της σεζόν. Επιασε κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει σταθερότητα, αυτό ήταν το βασικότερο πρόβλημά της από τότε που ανέλαβε ο Κλοπ. Εχουμε πει πολλές φορές για τις επιδόσεις του Γερμανού στα μεγάλα ματς (εξαιρετικές), ωστόσο την Τότεναμ δεν την έχει κερδίσει ακόμα (ούτε έχει χάσει βέβαια!). Κόντρα σ’ αυτήν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ πριν από περίπου ένα χρόνο και την έχει αντιμετωπίσει συνολικά τρεις φορές, έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Και ο Κλοπ δήλωσε ότι θα κάνει ροτέισον, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ πέρα από το πρωτάθλημα δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.
Στο Λιντς – Νόριτς είναι οριακά αουτσάιντερ ο άσος. Η Λιντς τρέχει ένα καλό εντός έδρας σερί (4-1-0), γενικά πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, ενώ το ροτέισον του Μονκ αναμένεται να είναι προσεκτικό. Η Νόριτς, πάλι θα είναι με αλλαγές, αναμένεται να παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί, όπως και στους προηγούμενους γύρους. Και ακολουθεί δύσκολο ματς με την Μπράιτον. Ξαναλέω, αυτό δεν σημαίνει ότι η Νόριτς θα κατέβει για να... παραδοθεί.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

 

Τελευταία Νέα