Η αξιόπιστη Φράιμπουργκ

Gazzetta team
Η αξιόπιστη Φράιμπουργκ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τις καλημέρες μου στους απανταχού φίλους του Betshow.Έχουμε μεγάλες μάχες κι αυτό το τριήμερο. Πολλά και μεγάλα παιχνίδια παντού ανά την Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας απασχολήσουν όλα τα ματς. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα μεγάλα πρωταθλήματα και όπου έχουμε στοιχηματικές επιλογές, θυμίζοντας για μια ακόμα φορά το βασικό κανόνα του νταλγκά. Ποντάρουμε πάντα όσο μπορούμε και όχι όσο θέλουμε.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ίνγκολσταντ – Ντόρτμουντ: Η ελεύθερη πτώση της Ίνγκολσταντ συνεχίζεται. Η ομάδα μετρά 6 ήττες κολλητές και 12 ματς στην Bundelsliga χωρίς νίκη. Δύσκολα θα γλυτώσει και από την Ντόρτμουντ που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την Λισαβόνα. Καλές τύχες να επιστρέψουν οι Σούρλε και Ράμος. Λογικό το διπλάκι.
Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ: Μετά την κακή εμφάνιση στην Βρέμη , ήρθε μια σοβαρή απέναντι στην Τότεναμ, ωστόσο και πάλι η Λεβερκούζεν έμεινε χωρίς νίκη. Οι «ασπιρίνες» ψάχνουν σταθερότητα και απέναντι στην φορμαρισμένη και αήττητη Χόφενχαϊμ. Απόντες για τους γηπεδούχους ο Πογιανπάλο και ο Μπελαράμπι , ενώ για τους φιλοξενούμενους σταθερά εκτός ο Ουτ. Πιθανό το over 3,5.
Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ: Ακόμα μια προβληματική εμφάνιση για την Ντάρμσταντ που συνεχίζει ν αγνοεί την χαρά της νίκης. Το θετικό είναι ότι ενόψει Βόλφσμπουργκ παίζει κομπλέ. Στην Βόλφσμπουργκ μετά την νέα ήττα από την Λειψία το πήραν απόφαση ν’ απομακρύνουν τον Χέγκινκγ, μετά από 4 χρόνια. Στην θέση του προσωρινά ο προπονητής της U19 Ισμαέλ Βαλεριάν. Διπλό ναι μεν αλλά.
Φραιμπουργκ – Αουγκσμπουργκ: Η Φράιμπουργκ εκτός έδρας εμφάνισε και με την Χόφενχαϊμ το γνωστό σύνδρομο ηττοπάθειας και στο τέλος λύγισε. Στην έδρα της ωστόσο είναι άλλη ομάδα. Είναι η πλέον αξιόπιστη ομάδα για στοίχημα , καθώς εντός έδρας έχει μόνο νίκες και εκτός έδρας, μόνο ήττες. Έχει τρομερή παράδοση με την Άουγκσμπουργκ και τις σημαντικές επιστροφές των Αμπράσι και Γκούλντε. Με πολλές απουσίες και πάλι οι Βαυαροί καθώς θα λείψουν οι Μπομπαντίγια , Κορ , Καιούμπι , Φινμπόγκασον Γκουβελέοεουβ, άσος.
Χέρτα – Κολωνία: Ματσάρα στο Βερολίνο , ανάμεσα στις δύο αποκαλύψεις ως τώρα της χρονιάς. Η Χέρτα μετά την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ θέλει ανάλογη συνέχεια , ωστόσο θα λείψουν οι Στόκερ , Πέκαρικ και Νταρίντα. Η Κολωνία συνεχίζει αήττητη , με ψυχολογία στα ύψη και ταξιδεύει κομπλέ στο Βερολίνο. Πιθανό χινάρι…
ΓΑΛΛΙΑ
Ανζέ – Τουλούζ: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες. Τόσο η Ανζέ , αλλά και η Τουλούζ προέρχονται από μεγάλες νίκες. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ντεντιού για την Ανζέ, επιστρέφει ο Τοιβόνεν για τους φιλοξενούμενους. Πιθανό G/G.
Το πλήρες άρθρο στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα