Παρόμοια προσέγγιση

Gazzetta team
Παρόμοια προσέγγιση

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η γενική ιδέα για χθες, πως θα δούμε δηλαδή εκπλήξεις στο Europa League επιβεβαιώθηκε. Από τις επιλογές της στήλης, μόνο η Λίμπερετς έχασε με κάτω τα χέρια, αφού ακόμη και η Σαουθάμπτον που ηττήθηκε στην Ιταλία, το σκορ μοιάζει με μαγική εικόνα. Για να απαντήσω και στο σχόλιο του φίλου κάτω από το χθεσινό κείμενο, σαφώς και η τελική επιλογή ανήκει στον ίδιο τον παίκτη, αλλά ορθώς ήθελε και τις δικές μου τελικές επιλογές. Ο λόγος που δεν τις έβαλα σε πίνακα ήταν γιατί την ώρα που ανέβηκε η στήλη δεν είχα ποντάρει ακόμη. Είχα τελειώσει με τη διαλογή, αυτήν την οποία έγραψα, και έμενε το παιχνίδι μου. Η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα, με την ύλη που πρέπει να παραδοθεί στην εφημερίδα. Προσωπικά πόνταρα γύρω στις 7 το απόγευμα, με τον τρόπο που είχα αναφέρει χθες στον επίλογο.
Πάμε στο σήμερα. Ένα παιχνίδι για την Α’ Γαλλίας, το οποίο είχα στο μυαλό μου ως «δυνατό» over, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης. Τότε έγινε γνωστός ο τραυματισμός του φορ Νινγκά στη Μονπελιέ και με τρέναρε. Εξακολουθώ να βλέπω γκολ, δεν είμαι όμως το ίδιο ζεστός.
Όπως και την προηγούμενη Παρασκευή, θα ασχοληθώ μόνο με τη Β’ Γαλλίας. Ενας άσος που δεν… προέκυπτε από το πινακάκι και ένα over οι τότε επιλογές. Μια από τα ίδια και τώρα.
Στη θέση της Οσέρ, η Γκαζελέκ. Δεν έχει κερδίσει ακόμη εντός έδρας, αλλά θαρρώ πως τώρα ήρθε η ώρα. Παραδοσιακή ομάδα έδρας, όπως όλες οι Κορσικανές, είναι κάπως… αφύσικο να μην έχει τρίποντο εκεί. Το ρόστερ της είναι εξαιρετικό, από αυτά που θεωρητικά μπορούν να «χτυπήσουν» άνοδο και ο αντίπαλος αδύναμος. Η Ορλεάν μοιάζει να μην ξέρει τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει, με την εκτός έδρας παρουσία της να είναι τραγική. Eναν βαθμό έχει μαζέψει όλο κι όλο σε πέντε εξόδους, έχοντας δεχτεί στο διάστημα αυτό δέκα γκολ.
Στη θέση της Μπουργκ… η Μπουργκ! Δεν αλλάζω επιλογή ως προς τα γκολ. Η Μπουργκ έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική πως η φιλοσοφία της είναι άκρως επιθετική. Το υλικό της από τη μέση και μπροστά αρκετά καλό, αλλά τα αμυντικά της κενά δεδομένα. Δεύτερο που θα παίξει τώρα χωρίς τον βασικό της στόπερ. Αντίπαλό της η Τρουά, ομάδα με παρόμοιο στυλ. Μπορεί να άργησε να βρει ρυθμό, αλλά εσχάτως δείχνει να τον έχει αποκτήσει. Ο Γκαρσιά έχει εμφυσήσει τη φιλοσοφία του, η Τρουά βάζει την μπάλα κάτω και δημιουργεί ευκαιρίες με σχετική ευκολία.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα