Σημεία υψηλού ρίσκου

Gazzetta team
Σημεία υψηλού ρίσκου

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το bxpbet.com
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η Λειψία ξεκίνησε την περσινή σεζόν ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας από πίσω της ισχυρή διοίκηση και πολύ κόσμο στο πλευρό της. Φυσικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα καρδιοχτυπώντας τους οπαδούς της με τις διαδοχικές γκέλες στις τελευταίες στροφές.
Εχοντας διατηρήσει τον κορμό της, άρχισε τη φετινή χρονιά έχοντας πρώτο στόχο την παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Με την τελευταία εντός έδρας νίκη της επί της Αουγκσμπουργκ, έγινε η πρώτη νεοφώτιστη στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που διατήρησε το αήττητο τις έξι πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας ότι δικαιούται να βάζει ψηλά τον πήχη.
Σήμερα η ομάδα του 49χρονου Αυστριακού, Ραλφ Χάσενχουτλ, ταξιδεύει στο Βόλφσμπουργκ για να αντιμετωπίσει τους «λύκους» που απογοητεύουν σταθερά από την έναρξη της σεζόν, μετρώντας μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια, έχοντας σημειώσει στο ίδιο διάστημα συνολικά μόνο τέσσερα τέρματα και παραμένοντας ακόμα χωρίς τρίποντο στην έδρα τους. Υπερβολικές οι αποδόσεις στο ενδεχόμενο της νίκης της Λειψίας και για αυτό το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μου.
Αντίστοιχης λογικής είναι η επιλογή μου και στην αναμέτρηση της Κιέβο με τη Μίλαν στο «Μπεντεγκόντι». Οι «τζιαλομπλού» επαναλαμβάνουν και φέτος το πολύ καλό ξεκίνημα των περασμένων ετών. Νίκησαν στη Βερόνα την Ιντερ και τη Σασσουόλο, πήραν ισοπαλία από τη Λάτσιο, έκαναν διπλό σε Ούντινε, Πεσκάρα, έχασαν στις λεπτομέρειες στη Φλωρεντία.
Συνολικά είναι μία ομάδα που κάθε αντίπαλος πρέπει να... φτύσει αίμα για να κάμψει την αντίστασή της. Η προσεχής αντίπαλός της, Μίλαν, εξακολουθεί να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, απόρροια του νέου τρόπου παιχνιδιού που προσπαθεί να επιβάλλει ο καινούριος προπονητής της, Βιντσέντζο Μοντέλα. Στο τελευταίο της νίκησε με διαιτητικό σπρώξιμο τη Σασσουόλο (4-3, αν και έχανε 3-1 στο Μιλάνο). Στη Βερόνα θα έχει αρκετές απουσίες και παίζοντας με ένα σύνολο που αποτελεί τον ορισμό της ομάδας, θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα