Για το σερί η Σάλκε

Gazzetta team
Για το σερί η Σάλκε

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Καλημέρες στους απανταχού φίλους του Betshow .Δεν θα είμαι άδικος. Τα προκριματικά μας πήγαν σούπερ και μας έστειλαν αρκετές φορές ταμείο , αλλά όπως κι αν το κάνουμε ,άλλο πρωταθλήματα και φουλ κουπόνι και άλλο Εθνικές. Επιστροφή στα μεγάλα ματς , επιστροφή σε φουλ αδρεναλύνη και γεμάτα κουπόνια.Έτσι θα πάμε για ένα μηνάκι ακόμα , μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη που θα χουμε και παλι παιχνίδια Εθνικών. Πάμε όμως να δούμε τις αρκετές σημερινές μας επιλογές.
ΆΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ: Οι Βαυαροί πάλεψαν στα ίσα το ματς με την Λειψία , ωστόσο λύγισαν στο φινάλε. Το άσχημο είναι ότι υποδέχονται την Σάλκε με σημαντικές απουσίες καθώς στις ήδη γνωστές Κορ και Καιούμπι ήρθαν να προστεθούν κι αυτές των Μπομπαντίγια και Γκουβελέουβ. Η Σάλκε ξέσπασε απέναντι στην Γκλάντμπαχ και με τον Χούντελααρ πλέον ετοιμοπόλεμο ταξιδεύει στην Βαυαρία για το διπλό , μαζί της.Πιθανός σκόρερ ο ανεβασμένος μετά τα δύο γκολ με Γκλάντμπαχ , Εμπολό.
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ:Οι «Τράγοι»επιβεβαίωσαν και στο Μόναχο ότι η φετινή Κολωνία μπορεί να φτάσει ψηλά. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και ο Μοντέστ σκοράρει κατά ριπάς. Σημαντική και η επιστροφή του Μπίτενκουρτ. Άσχημο το κλίμα στην Ίνκγολσταντ Ήταν κακή και με την Χοφενχαίμ , όπου γνώρισε έυκολα νέα ήττα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοφερμένος Κίτελ.Εύκολα ή δύσκολα, άσος για την Κολωνία.
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Η Χοφενχαιμ μετά από 6 παιχνίδια παραμένει αήττητη και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ήταν ουσιαστική και με την Ίνγκολσταντ, όπου και πήρε εύκολο διπλό. Σημαντική η επιστροφή του Ουτ, σταθερά εκτός μάχης ο Σβέγκλερ. Η Φράιμπουργκ ταξιδεύει στο γειτονικό Χοφενχάιμ, με καλή ψυχολογία, σχετικά καλή παράδοση , αλλά χωρίς τους σημαντικούς Αμπράσι και Γκούλντε. Αξίζει να βάλουμε κάπου το αξιόλογο ασάκι.
ΑΣΚΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ:Η Άσκολι όσο προχωρούν οι αγωνιστικές εμφανίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς διαθέτει μικρό ρόστερ , συνεχώς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και δύσκολα σηκώνει κεφάλι. Σε αντίθεση με την Βερόνα, η ομάδα που ήταν στο ξεκίνημα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και το επιβεβαιώνει στο χορτάρι , σε κάθε της παιχνίδι. Με την Μπρεσια έκανε γκέλα και θα επιδιώξει να ρεφάρει. Το διπλό αξίζει της προσοχής μας. Συνδυαστικά και με over, η απόδοση εκτοξεύεται.
ΑΔΑΝΑΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ: Θα στηρίξουμε για πρώτη φορά την Καραμπουκ και εκτός έδρας. Μας είχε δώσει πανεύκολα τον καλοπληρωμένο άσο στην έδρα της με την Τραμπζον, ωστόσο εκτός έδρας έχει…θέματα. Αγνοεί την χαρά της νίκης από την αρχή της χρονιάς, σε ματς ωστόσο δύσκολα , που χάθηκαν στην λεπτομέρεια ή επειδή αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο. Το ματς με την αδύναμη Άδανασπορ φαντάζει το ιδανικό για να σπάει το ρόδι και εκτός έδρας. Πάμε με το διπλό σε αποδόσεις που αξίζουν της προσοχής μας και περιμένουμε ο Τραορέ και η παρέα του να μας δικαιώσουν.
ΝΤΟΥΓΚΛΑ ΠΡ. – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ:Η αλλαγή προπονητή πριν από ένα μήνα στην Ντούγκλα Πράγας, λειτούργησε ευεργετικά , καθώς η ομάδα πήρε νίκες και ξέφυγε από ην ουρά της βαθμολογίας. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν έγινε η υπερομάδα να κερδίζει όλο τον κόσμο. Η ποιοτική Λίμπερετς κατάφερε και κράτησε στον πάγκο της , τον Τριπσόφσκι και πλέον τρέχει να προλάβει. Η Σλόβαν εχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα λόγω Ευρώπης και οφείλει να βγάλει και μεγάλα διπλά για να προλάβει το τρένο. Είναι σε θέση να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Πράγα, μαζί της σε εξαιρετικές αποδόσεις.
Η συνέχεια στο betshow.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 

Τελευταία Νέα