Βολικοί συμβιβασμοί

Gazzetta team
Βολικοί συμβιβασμοί

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ολοκληρώνεται σήμερα η... εθνική παρένθεση, από το Σ/Κ επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς.
Ιδανικά ολοκληρώθηκε το προηγούμενο στοιχηματικό τετραήμερο, με την κόντρα της Φιν Χαρπς την Παρασκευή και το το διπλό της Ολνταμ το Σάββατο να αφήνουν σεβαστό κέρδος και να σβήνουν το «μείον» της περασμένης εβδομάδας. Χωρίς Αγγλίες το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχουν 2-3 ζευγάρια από τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων (σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) που σηκώνουν κουβέντα.
Κοιτώντας λίγο το φινάλε στα προκριματικά του Euro U21, μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί προσφέρεται τόσο ψηλά η ισοπαλία στο Αυστρία – Γερμανία. Πρόκειται για ομάδες που έχουν κλειδώσει τις θέσεις 1-2 στον 7ο όμιλο, δεν έχουν κανένα κίνητρο, ενώ το αγωνιστικό μοτίβο τους εφάπτεται σε πολλά σημεία. Μην ξεχνάτε πως πριν από λίγα χρόνια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστρίας, εφάρμοσε το γερμανικό πρόγραμμα στα τμήματα υποδομών, διότι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές τόσο των ανδρών όσο και των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Βάσει των παραπάνω το να αλληλοεξουδετερωθούν φαντάζει αρκετά πιθανό.
Κατεβαίνοντας μία κατηγορία κάτω -ηλικιακά- συναντάμε την τελευταία αγωνιστικής της προκριματικής διαδικασία του Euro U19. Βέλγιο και Ρωσία με έναν βαθμό εξασφαλίζουν και τυπικά την παρουσία τους στην επόμενη φάση. Πρόκειται για τις καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου (διεξάγεται επί βελγικού εδάφους), βαθμολογικά τα... συμφέροντα τους ταυτίζονται, ενώ αγωνιστικά οι αποκλίσεις τους είναι μικρές. Οπότε και εδώ οι παράγοντες συναινούν για το «Χ», οφείλω να σημειώσω όμως ότι «πετσοκόπηκε» (από το 3.25 στο 2.50).
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα