H Ευρωλίγκα σε γαλανόλευκο φόντο στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
H Ευρωλίγκα σε γαλανόλευκο φόντο στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Στα 27 παιχνίδια των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη που έγιναν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ήρθαν μόλις δύο ισοπαλίες! Ηταν το 1-1 της Γεωργίας στην Ουαλία, που έσπασε το 1.30 του άσου (4.10 το «Χ»), και το 1-1 της Λιθουανίας στη Σκωτία, που χάλασε το 1.27 των γηπεδούχων (4.15 το «Χ»). Απόψε διεξάγονται οι εννέα αναμετρήσεις που θα κλείσουν αυτό το εξαήμερο αγώνων, και αφορούν τρεις ομίλους.
Η Σλοβακία, η οποία έχασε 1-0 το Σάββατο στη Σλοβενία, υποδέχεται τη Σκωτία χωρίς να έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός για τα προκριματικά του Μουντιάλ: 0-1 με Ελλάδα, 1-1 με Λιθουανία, 1-2 με Βοσνία/Ερζ., 0-1 με Αγγλία. Η Σκωτία από την πλευρά της νίκησε στα τρία τελευταία εκτός για τον ίδιο θεσμό: 1-0 την Κροατία, 2-1 τα Σκόπια, 5-1 τη Μάλτα. Στους τρεις αγώνες της με βρετανικές ομάδες το τρέχον έτος, η Σλοβακία σημείωσε συνολικά ένα γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Στο Αννόβερο η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία, ένα ζευγάρι που φέρνει στο μυαλό μας καλοκαίρι, θάλασσα, Γουίλ Γκριγκ και Euro. Ηταν 21 Ιουνίου όταν συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τότε που με 72% ποσοστό κατοχής μπάλας και τετραπλάσιες ακριβώς πάσες παραπάνω από την αντίπαλό της, η Γερμανία νίκησε 1-0. Με το 3-0 του Σαββάτου επί της Τσεχίας, η ομάδα που καθοδηγεί ο Λεβ έφτασε τις 10 νίκες (και δύο ισοπαλίες) στα 12 τελευταία εντός σε προκριματικά Μουντιάλ, σημειώνοντας από τρία γκολ και πάνω στα 10 εξ αυτών. Στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα νίκησε με ακριβές σκορ 3-0.
Η ερχόμενη από δύο ισοπαλίες με 2-2 στα προκριματικά του Μουντιάλ Αργεντινή (εκτός έδρας με Βενεζουέλα και Περού) βρίσκεται στην πέμπτη θέση μετά από τον α’ γύρο στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής. Αντίπαλός της τα ξημερώματα είναι η Παραγουάη, η οποία βρίσκεται μία θέση πιο κάτω και η οποία έχει 10 ήττες στα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε προκριματικά Μουντιάλ - έχει νικήσει μόνο τη Βενεζουέλα (δύο φορές).
Αύριο ξεκινάει όμως και η Ευρωλίγκα, με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός. Το τουρνουά είναι πλέον πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, με τους 8 πρώτους να προκρίνονται στα προημιτελικά και τις διαφορές πόντων στους μεταξύ τους αγώνες να παίζουν ρόλο στις ισοβαθμίες. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή, ενώ η κάτοχος ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη φιλοξενείται αύριο από τη Γαλατάσαραϊ.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Περνάει η Αγγλία
Billaras (Betsellers): Η πίεση στον Ρούνεϊ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η ώρα των πιτσιρικάδων
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Γειτονάκια, ομόθρησκοι, ας τα βρούνε
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Στα καλύτερά της η Μποταφόγκο
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Με φόρα οι Βραζιλιάνοι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Καθαρίζει από το ημίχρονο
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Χωρίς διπλό για 27 αγώνες το Περού
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Με σβηστές μηχανές οι Γερμανοί
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Με προπονητή των 270 ευρώ
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Νέα Εθνική ή άλλη Εθνική;
Αναλύουν
Μάρκος Xάννα: Τεστ στη… χημεία
Σταύρος Πραβής: «Ανοιχτό» παιχνίδι
Σταμάτης Δημάκης: Εξάποντο στο «Γκουντς Παρκ»
Γιώργος Πετρίδης: «Χτίζει» μομέντουμ η Μαγιόρκα
Μίλτος Ζωγράφος: Τεστάρουν τις δυνάμεις τους
Ντενίς Μάρκο: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Με απουσίες η Ντιναμό
Γιώργος Καραμάνος : Φωτιά στις… γειτονιές
Θοδωρής Βασίλης: Σαν στο «σπίτι» της η Σαν Λορέντζο
Χρήστος Χρυσαΐτης: Βγαίνει το ζευγάρι των τελικών
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα