Οχι άλλες χαμένες ευκαιρίες...

Gazzetta team
Οχι άλλες χαμένες ευκαιρίες...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε κατηγορίες όπως η Σέριε Β να υπάρχουν ομάδες που τη μία χρονιά να παλεύουν για την άνοδο και την αμέσως επόμενη να μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία ή και το αντίστροφο. Κλασικό παράδειγμα η περσινή Κροτόνε που από παραδοσιακή ομάδα ουράς, έφτασε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία το εισιτήριο για τη Σέριε Α. Ακριβώς αντίστροφα είναι τα πράγματα φέτος για την Τράπανι. Πέρυσι οι Σικελοί, κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο γύρο, έφτασαν μέχρι τον διπλό τελικό των πλέι οφ ανόδου, όπου ηττήθηκαν από την Πεσκάρα, αν και είχαν πλεονέκτημα έδρας. Στον πάγκο τους παρέμεινε ο Σέρσε Κόσμι, χάθηκαν ορισμένες βασικές μονάδες το καλοκαίρι, κυρίως στην άμυνα, όμως ελάχιστοι περίμεναν ότι έπειτα από επτά αγωνιστικές δεν θα έχουν... σταυρώσει νίκη. Σε αυτό πάντως, σημαντικό ρόλο έχει παίξει η κακοδαιμονία τους.
Το περασμένο Σάββατο, παρακολουθώντας όλα τα ματς της αγωνιστικής για τις ανάγκες του live betting στο www.kingbet.net, ο εκφωνητής στο ιταλικό Sky απορούσε με τις ευκαιρίες που έχαναν οι Σικελοί στον αγώνα με την Τσιταντέλα: έντεκα τελικές προσπάθειες, δέκα κόρνερ, μηδέν γκολ και δύο τέρματα παθητικό, το δεύτερο από αστείο λάθος του γκολκίπερ Γκουεριέρι, στις μοναδικές αξιόλογες επισκέψεις της πρωτοπόρου στην εστία της γηπεδούχου. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και πριν από κάμποσες εβδομάδες στο εντός έδρας 0-0 με τη Σπέτσια, όπου πάλι έχασαν... μαλλιά για να πάρει το τρίποντο.
Τώρα η Τράπανι, ενισχυμένη και με τις σημαντικές επιστροφές του μεσοεπιθετικού Κορονάδο και του επιθετικού Πέτκοβιτς, ταξιδεύει στη Λατίνα για να κοντραριστεί με τους «νερατζούρι», που παραμένουν και εκείνοι χωρίς νίκη από την έναρξη της χρονιάς. Η ομάδα του Βιντσέντζο Βιβαρίνι έχει σαφέστατο πρόβλημα όταν πρέπει να κάνει εκείνη παιχνίδι. Αυτό φαίνεται κυρίως στους αγώνες της στο «Ντομένικο Φραντσιόνι». Μακριά από αυτό, με σύμμαχο την αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών της και την ικανότητά τους στην κόντρα, έχει πάρει δύο ισοπαλίες σε Νοβάρα και Τσεζένα, απέναντι δηλαδή σε ομάδες που θεωρητικά στοχεύουν σε είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Εκτιμώ ότι η κακή τύχη της Τράπανι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και δέχομαι να την κυνηγήσω σε αυτές τις αποδόσεις απέναντι σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή προβάλλει ως ένα από τα ισχυρά φαβορί για να απειληθεί με υποβιβασμό, έχοντας σοβαρό πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα