Τα «πρέπει» και η... φόρμα

Gazzetta team
Τα «πρέπει» και η... φόρμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πως γίνεται να λείπει η Β' Αγγλίας από τη στήλη; Και σε περιόδους εθνικών ομάδων, η κατηγορία βρίσκεται στις επάλξεις. Δύο επιλογές από την 12η στροφή και μία ακόμα από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Καλησπέρα σε όλους! Μέσα σε ένα μενού γεμάτο με εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπάρχουν και οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα, η στήλη θα επικεντρωθεί στην Β’ Αγγλίας, με δύο επιλογές από την 12η στροφή. Ένα ματς από τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης θα φτιάξει τη σημερινή τριάδα. Μετά την χθεσινό απόλυτο, προχωράμε στα σημερινά.
Η Κόλτσεστερ ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Λιγκ 1 και τις τελευταίες αγωνιστικές οι κακές εμφανίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος πρέπει να προβληματίζουν άπαντες στο σύλλογο και κυρίως τον προπονητή Τζον ΜακΓκριλ. Μπορώ να πω, πως η Νιούπορτ έρχεται την καλύτερη χρονική στιγμή στο δρόμο των «μπλε». Οι Ουαλοί πορεύονται χωρίς προπονητή στον πάγκο, αν και δώσανε τα χέρια με τον Γκράχαμ Γουέστλι ο οποίος όμως θα βρεθεί στις εξέδες, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και γενικά δείχνουν αδυναμίες. Αν δεν κερδίσει και αυτό το ματς η Κόλτσεστερ, τότε ποιο;
Η συνέχεια στο bxpbet.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα