Αλμα εις τριπλούν στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Αλμα εις τριπλούν στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τέσσερις διαδοχικές νίκες η Ελλάδα έχει να κάνει από τον Νοέμβριο του ’13 και τα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ. Τέσσερα σερί γκολ/γκολ έχει να φέρει από ακόμα πιο πίσω και τις αρχές του ’12. Το σερί των επιτυχιών και των γκολ/γκολ με το οποίο πηγαίνει στο αποψινό ματς με την Κύπρο αποτελείται μόνο από εκτός έδρας παιχνίδια: τα φιλικά 2-1 με Αυστραλία και Ολλανδία και το επίσημο 4-1 στη χώρα των 32.000 κατοίκων Γιβραλτάρ.
Οι τέσσερις όλες και όλες νίκες της Κύπρου στους 52 εκτός έδρας αγώνες της σε προκριματικά του Μουντιάλ ήταν επί των Ανδόρας, Νήσων Φερόε (δύο φορές) και Λουξεμβούργου. Οι τελευταίες είναι και οι δύο από τις επτά ομάδες που νίκησαν την Ελλάδα την τελευταία διετία. Κρατάμε το ότι η Κύπρος δέχεται γκολ εδώ και 15 αγώνες, αλλά και το ότι οι δώδεκα πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Ελλάδα είχαν τουλάχιστον δύο γκολ η κάθε μία (10 over, 10 γκολ/γκολ).
Τρία 24ωρα μετά τον αποψινό αγώνα οι Ελληνες θα πατούν το χόρτο του «Λε Κοκ Αρένα» στο Τάλιν, εκεί όπου η Εσθονία πιθανόν να σημειώσει απόψε τη 14η της νίκη σε 68 αγώνες της σε προκριματικά Μουντιάλ (υποδέχεται το Γιβραλτάρ). Η Κύπρος από την πλευρά της θα παίξει τη Δευτέρα εκτός με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η οποία είναι αήττητη εδώ και έξι εντός έδρας ματς. Η τελευταία φορά που η παρέα των Τζέκο (Ρόμα, 7 συμ./5 γκολ) και Ιμπίσεβιτς (Χέρτα, 6 συμ./5 γκολ) έχασε στο σπίτι της ήταν όταν αντιμετώπισε την Κύπρο πριν από δύο χρόνια (1-2). Διότι τόσο η Κύπρος όσο και ο σημερινός της αντίπαλος, το Βέλγιο, βρίσκονταν μαζί της στον όμιλο των προκριματικών του φετινού Euro.
Συνολικά 36 αγώνες γίνονται αυτό το τετραήμερο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη Ευρώπης, εννέα ανά ημέρα, με πολλά ενδιαφέροντα από στοιχηματικής άποψης παιχνίδια, αλλά και δυνατές αναμετρήσεις, όπως η δευτεριάτικη στο «Αμστερνταμ Αρένα» ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία, ή η κυριακάτικη επίσκεψη της Τουρκίας στην Ισλανδία, εκεί που η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν κέρδισε σε καμία από τις πέντε έως τώρα παρουσίες της (ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη, το 2014): 3-0, 0-0, 5-1, 2-1, 2-0.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Περνούν οι Νορβηγοί
Billaras (Betsellers): Ενας ύμνος θα ακουστεί
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Πρώτη και… καλύτερη
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Παιχνίδι μόνο με τα γκολ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Πρωτάθλημα ισοδυνάμων
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Γερμανοί από το ημίχρονο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Καλές και πελατειακές σχέσεις
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Εντυπωσιακή εντός η Τυνησία
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Μήτρογλου, Λουκάκου, Μίλικ, «on fire»
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Τέσσερα over και ένα X
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ελλάδα είσαι αφού
Αναλύουν
Πάνος Γαρίδης: Ντεμπούτο Μπίζολι κόντρα στην πρώην
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ακολουθώντας τον ρυθμό
Δημήτρης Κοντοές: Επιστροφή Μέλον σε γνώριμα λημέρια
Γιάννης Καραγιάννης: Εχουν… επισκέψεις από Ουαλία, Β. Ιρλανδία
Σταύρος Πραβής: Τα «πρέπει» και η... φόρμα
Γιώργος Πετρίδης: Παίζουν τη θέση τους Σοριάνο και Βάθκεθ
Ντενίς Μάρκο: Καταπονημένοι οι πρωταθλητές
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Τέλος ο Πετρέσκου από την Κούμπαν
Νίκος Κοτσαρίνης: Απειλητικοί νησιώτες
Γιώργος Καραμάνος : Πρωτοπόροι vs ουραγοί
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Με αναπληρωματικούς η Εβερτον
Χρήστος Χρυσαΐτης: Μάχη οκτάδας στο υψόμετρο της Τούνχα
Δημήτρης Σιώρης: «Αίμα και άμμος» στο Σίδνεϊ
Βαγγέλης Κώστογλου: «Σφραγίζουν» εισιτήρια

Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα