Μας περιμένει ξενύχτι

Gazzetta team
Μας περιμένει ξενύχτι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Μεγαλύτερο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.
«Πικρή» γεύση έμεινε από το πρόγραμμα της Τρίτης, καθώς Πλίμουθ και Νοτς Κάουντι για 60 λεπτά κυριάρχησαν, ωστόσο ένα 10λεπτο «μπλακ άουτ» έφερε την ανατροπή σε αμφότερες (από 0-1, 2-1) με αποτέλεσμα το κοντέρ να γράψει 0/2. Περισσότερα για Αγγλία θα πούμε το Σάββατο (παίζει κανονικά η Λιγκ 1), σήμερα θα ασχοληθούμε με Εθνικές.
Φαν των προκριματικών δεν υπήρξα -στοιχηματικά- όμως το βραδινό πρόγραμμα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ενατη στροφή στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, με ζευγάρια που σηκώνουν συζήτηση. Στο Ουρουγουάη – Βενεζουέλα περιμένω άνετη επικράτηση των γηπεδούχων. Το συγκρότημα του Οσκαρ Ταμπάρεζ μετά το ξέσπασμα επί της Παραγουάης σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, διόρθωσε τις εντυπώσεις από την ήττα στην Αργεντινή, ενώ με το δίδυμο Σουάρες (5 γκολ εντός Σεπτεμβρίου)-Καβανί (12 γκολ εντός Σεπτεμβρίου) να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση δύσκολα θα «γκελάρει». Πόσω μάλλον απέναντι σε μία σαθρή αμυντικά Βενεζουέλα.
Η τελευταία θέση και τα 21 γκολ παθητικό (χειρότερη άμυνα) δίνουν το στίγμα της μέχρι τώρα εικόνας της. Μάλιστα, ακόμα δεν έχει κάνει «σεφτέ» στις νίκες, με τον Ράφαελ Ντουνταμέλ να μην αλλάζει πολλά σε σχέση με τα όσα παρουσίασε η ομάδα με τον Νόελ Σανβιθέντε. Κάνοντας τη... σούμα, το combo 1+over στις δύο μονάδες μπήκε στις επιλογές μου.

Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα