«Τρελός» Μακναμάρα

Gazzetta team
«Τρελός» Μακναμάρα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard .
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η Γκίσλεϊ βρίσκει την Γιορκ στη χειρότερη της κατάσταση και ευελπιστεί στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αντίδραση θέλει η Ντόβερ μετά την πεντάρα στο Τσεσάιρ. Συνεχίζει να προπορεύεται η Ντάγκεναμ…
Good morning lads…
Ο τεχνικός της Γιορκ, Μακναμάρα, σίγουρα πουλάει τρέλα. Η ομάδα του δεν παίζει ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι φώναζαν επίμονα την παραίτηση του («Jackie out») και εκείνος κοιτούσε… αλλού. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αρνείται να αποχωρήσει αν δεν λάβει εντολή της διοίκησης και δήλωσε πως στοχεύει να οδηγήσει τη Γιορκ στη Λιγκ 1. Ας κοιτάξει βέβαια να σώσει την κατηγορία, καθώς η κατρακύλα της ομάδας του συνεχίζεται. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες στο διάστημα αυτό) και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ. Η ευκαιρία της Γκίσλεϊ για το πρώτο τρίποντο της σεζόν είναι μεγάλη. Ναι, δεν διαφωνώ, το σύνολο του υπηρεσιακού Λόκγουντ «μπουσουλάει», αλλά τουλάχιστον έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Ρίσκο στον άσο, όμως το κακό μομέντουμ της Γιορκ ευνοεί.
Οφείλω να ομολογήσω πως η Τσέστερ με «ξεβράκωσε». Με εξέθεσε, πιο ευγενικά. Πίστευα πως ήταν «απάτη» αμυντικά και πω κόντρα σε μία δυνατή επίθεση δεν θα άντεχε. Τελικά τα κατάφερε και με το παραπάνω, σκοράροντας μάλιστα πέντε τέρματα σε ένα ημίχρονο. Επιμένω ότι δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνουν τα αποτελέσματα της, αλλά το «ράβω» μέχρι να αποδειχθεί το μεν ή το δε. Θα στηρίξω και πάλι την Ντόβερ, περιμένοντας να αντιδράσει. Η Σάτον είναι επικίνδυνη, περίμενα πιο πάνω τον άσο, αλλά και πάλι θεωρώ ότι ο τεχνικός Κίεναρ είναι έμπειρος και θα διαχειριστεί σωστά τη βαριά ήττα. Εξάλλου, στην έδρα της έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σκοράρει πιο εύκολα. Η Σάτον δεν ήταν καλή, παρότι κέρδισε την αδύναμη Γκίσλεϊ, μάλιστα σκόραρε με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα