101 μέρες μετά στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
101 μέρες μετά στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Δέκα από τις ομάδες που είδαμε στο Εuro πριν από τέσσερις μήνες θα συναντήσουμε και την Πέμπτη στη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο από αυτές, οι Ιταλία και Ισπανία, βρέθηκαν στη νοκ άουτ φάση των «16», με τους αουτσάιντερ τότε Ιταλούς να επικρατούν άνετα 2-0. Ενα σκορ που σηματοδότησε το ένατο under στις έντεκα τελευταίες συναντήσεις τους. Το σημείο που προτιμούν περισσότερο στα μεταξύ τους είναι το «Χ», έχοντας 13 στις 29 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους- οι 7 από τις 13 έληξαν 1-1.
Οι σταθεροί και αδάμαστοι Ισλανδοί φιλοξενούν τους επίσης… παγωμένους Φινλανδούς, οι οποίοι δεν έχουν νικήσει ακόμα μέσα στο ’16. Τελευταία επιτυχία της ομάδας που καθοδηγεί ο πριν από μία δεκαετία προπονητής του Παναθηναϊκού, Χανς Μπάκε (Φινλανδία), ήταν τον Σεπτέμβριο του ‘15, εντός με τα Νησιά Φερόε (1-0), τέσσερις μέρες μετά από το 1-0 στο Νέο Φάληρο επί της Εθνικής μας. Ο σκόρερ εκείνων των 1-0, Γιόελ Πόχγιανπαλο, που ακούστηκε (επιτέλους) πριν από δύο εβδομάδες με το χατ τρικ του ως αλλαγή στη Λεβερκούζεν, τραυματίστηκε και δεν θα δώσει το παρών στο Ρέικιαβικ.

Ασλεϊ Γουίλιαμς, Ρόμπσον Κανού, Γκάρεθ Μπέιλ και τα άλλα παιδιά έβαλαν τέσσερα τον περασμένο μήνα στη Μολδαβία και συνέχισαν τις επιτυχίες που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, έχοντας απολογισμό 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στις 17 επίσημες υποχρεώσεις της Ουαλίας από το 2014 και μετά. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν στη Βιέννη την Αυστρία, η οποία έχει σκοράρει σε όλα τα εντός προκριματικών Μουντιάλ από το 2004 και μετά (15 ματς - 11 νίκες).
Από σήμερα ξεκινούν τα προκριματικά για το Euro U19 2017, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους των τεσσάρων ομάδων -προκρίνονται ο πρώτος και ο δεύτερος και ένας καλύτερος τρίτος- διεξάγεται σε μία από τις τέσσερις χώρες που μετέχουν στον όμιλο. Η Ισπανία έχει περάσει «μπάι» στον επόμενο γύρο (Elite Round), ενώ η Ελλάδα, η οποία έχει παίξει έξι φορές στα τελικά έχοντας καλύτερη θέση τη δεύτερη (2007, 2012), θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα στον 6ο όμιλο με τις Αγγλία, Ουαλία και Λουξεμβούργο.

Instagram

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στο χορό των προκριματικών
Billaras (Betsellers): Μια απολαυστική ομάδα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η «πεντάρα» θα τους συνεφέρει
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μπάλα είναι
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Βήμα τίτλου για την Ατλέτικο Μινέιρο
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Η εκτός έδρας φανέλα
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Παιχνίδι με γκολ στο «Ασουνσιόν»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Χωρίς ήττα τα 27 φαβορί
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Η πρώτη σοβαρή σούμα
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Σηκώνει ρίσκο το μεσοβδόμαδο
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Τιμούρ, τη φάγαμε στη μούρ’
Αναλύουν
Μάκης Μηνδρινός, Γιάννης Αλυσανδράτος και Σταύρος Πραβής: Συνεχίζει με υπηρεσιακό η Κόβεντρι
Δημήτρης Κοντοές: Υπό πίεση ο Μακναμάρα της Γιορκ
Ντενίς Μάρκο: Βγάζουν την υποχρέωση
Νίκος Κοτσαρίνης: Προβάδισμα οι γηπεδούχοι
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ενα βήμα πριν από τους τελικούς
Βαγγέλης Κώστογλου: Λίγοι και… καλοί
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα