Προσεκτικά στην Ξάνθη

Gazzetta team
Προσεκτικά στην Ξάνθη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com .
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Παιχνίδι σε Ελλάδα και Βραζιλία στη σημερινή στήλη.
Κλείνει απόψε η αυλαία της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ, με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στη Θράκη. Μέτριο πρόσωπο έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι. Οι παίχτες του Λουτσέσκου ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά, στην έδρα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα. Οι Περιστεριώτες από την άλλη μετά την απομάκρυνση του Δέλλα, έδειξαν βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στον Αστέρα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη, και έφτασαν στο πρώτο τρίποντο της σεζόν (1-0). Βλέποντας πως οι ομάδες τους δεν έχουν βρει τον απαιτούμενο ρυθμό, οι δύο τεχνικοί αναμένεται να παρατάξουν ενδεκάδες με αμυντικούς προσανατολισμούς. Σε πολύ χαμηλές τιμές προσφέρεται το under 2,5, αξίζει το ρίσκο στο να σημειωθεί το πολύ ένα τέρμα.

Η συνέχεια στο bxpbet.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα