Η «απάτη» της Τσέστερ

Gazzetta team
Η «απάτη» της Τσέστερ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτενα αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ενδιαφέροντα παιχνίδια για την 13η αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ. Το μενού τελειώνει με το «τηλεοπτικό» Ντάγκεναμ – Τρανμίρ. Φορμαρισμένες δείχνουν Ίστλιχ και Ντόβερ, που δοκιμάζονται σε Γουόκινγκ και Τσέστερ αντίστοιχα. Σερί νικών από την Μπάροου, η οποία όμως έχει το πιο δύσκολο έργο απ’ όλες κόντρα στο πιο πλούσιο ρόστερ της κατηγορίας, τη Φόρεστ Γκριν. Επιστροφή σε νίκες ψάχνουν Λίνκολν και Γκέιτσχεντ.
Good morning lads…

Την προηγούμενη αγωνιστική αποφάσισα να κοντράρω τη Ντόβερ, πιστεύοντας στην ανάταση της Λίνκολν. Αυτή τη φορά θα την υποστηρίξω. Οχι τόσο γιατί άλλαξε η άποψη μου για αυτή, αλλά γιατί δεν πιστεύω σε αυτά που κάνει η Τσέστερ… και εξηγούμαι. Το σύνολο του Μακάρθι πάει για ρεκόρ συλλόγου αναφορικά με τα λεπτά που έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. «Με ποιους» θα πω εγώ. Με την Όλντερσοτ που παίζει αμυντικά, με την Γκίσλεϊ που είναι βυθισμένη στον «πάτο» της βαθμολογίας, την Μπρέιντρι που τα πάει τόσο καλά που άλλαξε προπονητή και τη Ρέξαμ που ψάχνει ακόμα επιθετικό. Μαγική εικόνα μου φαίνεται. Αν κρατήσει το μηδέν με επιθετικές ομάδες όπως η Ντόβερ, η Λίνκολν και η Ντάγκεναμ τότε θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Με ομάδες που έχουν αμυντική φιλοσοφία δεν είναι δα και τρόπαιο να μην δεχτείς γκολ. Θα συμφωνήσω πως η Τσέστερ αγωνίζεται καλύτερα εντός έδρας, όμως δεν είναι καλύτερη της Ντόβερ όπως και να το κάνουμε. Αν η τετράδα της «Αθλέτικ» είναι σοβαρή στα μετόπισθεν θα σκοράρει και θα πάρει το τρίποντο.

Ο τεχνικός Μουρ έχει αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της Ιστλεϊ. Της έχει δώσει το «μικρόβιο» της νίκης. Αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς και πολύ αποτελεσματική. Στις τέσσερις εξορμήσεις με τον Μουρ στον πάγκο δέχτηκε ένα μόνο τέρμα και αυτό στο ντέρμπι με τη Φόρεστ Γκριν (1-1). Στο χέρι της η νίκη με τη Γουόκινγκ που έχει προβλήματα στην άμυνα από την αρχή της χρονιάς. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Για να είμαι πάντως ειλικρινής, ήθελα τη νίκη της πιο ψηλά.
Η συνέχεια στο kingbet.net

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα