Τηλεγραφικά...

Gazzetta team
Τηλεγραφικά...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Χαιρετώ! Φαντάζομαι μετά από τόσα χρόνια έχετε καταλάβει κι εσείς πόσο δύσκολες είναι για μας οι Πέμπτες. Ημέρα έκδοσης της εφημερίδας, η ημέρα που απλά σβήνεται από κάθε εβδομάδα, με τη δουλειά να ξεκινάει... βράδυ και να ολοκληρώνεται επίσης βράδυ!
Οπότε σχολιασμός για τα Τσου Λου, την Αγγλία αλλά και τα σημερινά του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει αύριο, στην καθιερωμένη Παρασκευιάτικη στήλη. Σήμερα όλο και κάτι θα παίξω, σημεία υπάρχουν, μικρά-μεγάλα-μεσαία, οπότε έστω και με... τηλεγραφικό τρόπο (λόγω έλλειψης χρόνου) σας λέω τις σκέψεις μου.
Από μεγάλα: Κράσνονταρ – Νις 2 (4.00), Σάλκε – Σάλτσμπουργκ 2 (5.00), Φενέρ – Φέγενορντ 2 (4.00), Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ 2 (8.00), Αγιαξ – Σταντάρ 2 (6.00), Ντάνταλκ – Μακάμπι 1 (4.20), Καμπάλα – Μάιντζ 1 (4.75). Κάμποσα είναι, προφανώς δεν μπορούν να παιχτούν όλα. Για διάφορους λόγους κόπηκαν Σάλτσμπουργκ, Φέγενορντ, ΑΠΟΕΛ, Σταντάρ και Καμπάλα.

Κρατάω μόνο τη Νις και την Ντάνταλκ, στο 4.00 η μία, στο 4.20 η άλλη. Η Νις κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ. Πρωτοπόρος στη Γαλλία, μια χαρά φόρμα, ικανότατος προπονητής, ξεκούραστος ο βασικός φορ. Την Κράσνονταρ δεν την έχω δει σε ολόκληρο ματς (σε αντίθεση με τη Νις που την έχω δει αρκετά ως τώρα), δέχομαι ότι είναι σοβαρή εντός έδρας, από την άλλη όμως διαβάζω για απουσίες, βλέπω και τους αριθμούς της και καταλήγω στο ότι ναι μεν έπρεπε να είναι φαβορί, αλλά όχι και 1.80!
Η συνέχεια στο betsellers.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα