Με τη δύναμη της έδρας

Gazzetta team
Με τη δύναμη της έδρας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κοτσαρίνη από το bxpbet.com.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή ναανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Συνέχεια απόψε στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιος Λιγκ με το πρόγραμμα να έχει... ζουμί.
Στη Ρωσία, η Ροστόφ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν σε ένα από τα πιο αμφίρροπα «σταυρώματα» της βραδιάς. Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο ενώ η παρουσία της Μπάγερν και
Ατλέτικο δεν αφήνει περιθώρια για να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι στηρίζουν πάρα πολλά στην έδρα τους, εκεί που δεν έχουν ηττηθεί στις 24 τελευταίες τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στα προκριματικά μάλιστα, απέφυγαν την ήττα κόντρα στην Αντερλεχτ ενώ επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία του Αγιαξ (4-1) εκεί.
Αναφορικά με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, η χρονιά κυλάει... φυσιολογικά. Εχουν κερδίσει τα περισσότερα «εύκολα» ματς στο πρωτάθλημα αλλά όταν τέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρό αντίπαλο... τα βρήκαν σκούρα. Συγκεκριμένα υπέστησαν εντός έδρας ήττα τόσο από τη Φέγενορντ για το πρωτάθλημα (0-1) ενώ και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο στην πρεμιέρα των ομίλων (0-1). Με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν τρομερή σταθερότητα στο γήπεδό τους και τους Ολλανδούς να μην... φοβίζουν, ο άσος έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Η συνέχεια στο bxpbet.com

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα