Παλιά χρέη στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Παλιά χρέη στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έπαιξε με κυπριακή ομάδα ήταν το 2008. Τότε που η Ανόρθωση νίκησε 3-0 εντός και έχασε 1-0 στο «Καραϊσκάκης». «Είναι σαν να κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ», έλεγε τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητής της Ανόρθωσης, η οποία γινόταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα έπαιζε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στην Ελλάδα μόλις πριν από δέκα μήνες, όταν στους ομίλους -καλή ώρα- του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης. Επικράτησε 2-1 εντός και έχασε 2-0 στην Τρίπολη, στο πέμπτο του under σε ισάριθμες ευρωπαϊκές παρουσίες του στην Ελλάδα.
Δεκατέσσερα χρόνια έχει να βρει στον δρόμο του Τσέχους ο ΠΑΟΚ. Ηταν 2002 όταν αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του ΟΥΕΦΑ από τη Σλάβια Πράγας (1-0 εντός, ήττα με 4-0 εκτός), την ίδια ακριβώς μέρα που ο Παναθηναϊκός άφηνε εκτός διοργάνωσης (1-0 εντός, 2-2 στο πρώτο ματς) τη μεθαυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Λίμπερετς.
Μια Λίμπερετς που δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας στο τρέχον πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) και που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, εκεί, παρέα με την ουραγό Πρίμπραμ, τον έτερο τσεχικό σύλλογο που συνάντησε ο «δικέφαλος» -μία χρονιά πριν από τη Σλάβια- και που συνέτριψε 6-1 (2-2 στον επαναληπτικό).
Η Θέλτα είναι η ένατη ισπανική ομάδα που βρίσκει στον δρόμο του ο Παναθηναϊκός. Το τριφύλλι» δεν κέρδισε σε καμία από τις δώδεκα προηγούμενες συναντήσεις του με Ισπανούς, ενώ σε 25 συνολικά μονομαχίες του με τους Ιβηρες έχει τρεις νίκες: 2-0 τη Μαγιόρκα, 1-0 την Μπαρτσελόνα, 1-0 τη Σεβίλλη (όλα εντός).
Η ομάδα που για τρίτη διαδοχική σεζόν καθοδηγείται από τον Αργεντινό Εντουάρντο Μπερίσο -ανέλαβε το ’14 τη θέση του Λουίς Ενρίκε που έφυγε για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή- πορεύεται φέτος χωρίς τον μόνιμο την τελευταία τριετία σκόρερ της, Νολίτο. Ο 29χρονος άφησε το μεγαλύτερο αλιευτικό λιμάνι στον κόσμο -η εκφόρτωση ψαριών στο Βίγκο φτάνει τους 750 χιλιάδες τόνους ετησίως- για να παίξει υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα στη Σίτι. Στο «Μπαλαΐδος» όμως βρίσκεται ακόμα ο πρώτος της σκόρερ πέρσι, αριστεροπόδαρος, Ιάγο Ασπας, αλλά και ο Χιλιανός μέσος Ορεγιάνα που ευτυχώς (υγεία πάνω απ’ όλα) είναι τραυματίας.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ζόρια για τη Ρεάλ στη Γερμανία
Billaras (Betsellers): Λάθη στο Γιουρόπα Λιγκ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Μάνατζερ ναι, τεχνικός όχι
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Σύστημα με σκόρερ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Αποτελεσματική η Μονακό
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Οριακό φαβορί η Μονακό
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τριάδα με παρελκόμενα σε Cl και Εuropa.
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Μόνο στο Ντόρτμουντ έχασε η Ρεάλ!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Τρελαίνει τα νούμερα η Κοπεγχάγη
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Παράδοση, φόρμα και απόδοση
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Τα συμπεράσματα είναι πάντα χρήσιμα
Αναλύουν
Σάββας Σπανούδης: Κύπελλο ναι. Πρωτάθλημα;
Γιάννης Αλυσανδράτος: Η στιγμή του Χάσελμπαϊνκ
Σταύρος Πραβής: Οταν «μιλάει» η παράδοση
Δημήτρης Κοντοές: «Βλέπει» πεντάδα η Μάκλσφιλντ
Χρήστος Στεργίου: Νέο ταξίδι για την Αμιάν
Σταμάτης Δημάκης: Ολα για όλα στον Καναδά
Ντενίς Μάρκο: Χωρίς περιθώρια για απώλειες
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ριψοκίνδυνες αποστολές
Θοδωρής Βασίλης: Με Τέβες η Μπόκα
Χρήστος Χρυσαΐτης: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ονσε Κάλντας
Δημήτρης Σιώρης: Εμφύλιος στη Γιεοντζού

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα