Θέμα ψυχολογίας

Gazzetta team
Θέμα ψυχολογίας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή ναανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Το ξεκίνημα της Γκρόνινγκεν στη σεζόν ήταν εφιαλτικό σε τέτοιο βαθμό που ταρακούνησε συθέμελα ολόκληρο το οικοδόμημά της (αμφισβητήθηκαν προπονητής, παίκτες, τεχνικός διευθυντής). Ο… αναπάντεχος βαθμός που απέσπασε πριν από λίγες εβδομάδες στην έδρα της Αϊντχόφεν (0-0), βελτίωσε ελαφρώς την καταρρακωμένη ψυχολογία της, ωστόσο, το αποτέλεσμα που φαίνεται πως τη βγάζει οριστικά από το αγωνιστικό και ψυχολογικό τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει, ήταν το εντυπωσιακό 5-1 με το οποίο επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ουτρέχτης. Η σημερινή αντίπαλός της, Χεράκλες, βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση (0-1-3 στα τέσσερα τελευταία) και το απέδειξε αυτό και μεσοβδόμαδα, όταν χρειάστηκε το 30λεπτο της παράτασης για να αποκλείσει στο Κύπελλο την ερασιτεχνική Εξέλσιορ Μάασλαους.
Εκτός αυτού οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν και σοβαρά προβλήματα απουσιών στην άμυνα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της, λόγω τραυματισμού, έχουν τεθεί νοκ άουτ. Ο άσος στις προσφερόμενες τιμές παρουσιάζει ενδιαφέρον και πέραν των προαναφερθέντων, αβαντάρεται επίσης από την παράδοση (5 σερί άσοι) αλλά και από τη δύναμη που παραδοσιακά αντλεί στην έδρα της η Γκρόνινγκεν.
Στο γειτονικό Βέλγιο είμαι διατεθειμένος να κυνηγήσω την έκπληξη στο Γάνδη-Σεντ Τρούιντεν. Η Γάνδη δείχνει επηρεασμένη από την απώλεια του εγκεφαλικού μέσου-ηγέτη Κουμς, κάτι που παραδέχτηκε δημόσια και ο προπονητής της στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Οστάνδη. Γενικότερα τα «βουβάλια» έχουν θέματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς με τις επιλογές, ελέω τραυματισμών να είναι περιορισμένες, δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που θα οργανώσει, θα μοιράσει, θα κρατήσει μπάλα και θα δώσει ρυθμό.
Αυτά δηλαδή που έκανε άριστα ο Κουμς. Εκτός αυτού, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η κούραση, καθώς το αποψινό παιχνίδι για τη Γάνδη θα είναι το τέταρτο σε διάστημα 10 ημερών. Η Σεντ Τρούιντεν από την άλλη πλευρά, βάσει εμφανίσεων, θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, έχει αρκετές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών απόψε και ταξιδεύει στη Γάνδη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την τέσσαρα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Μπέβερεν. Θέλοντας να περιορίσω ως ένα βαθμό το ρίσκο, κρατάω το Χ2.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα