London on fire στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
London on fire στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για να πας από τον σταθμό του Φούλαμ Μπρόντγουεϊ σε αυτόν του Χόλογουεϊ Ρόουντ θα χρειαστείς 14 στάσεις του μετρό, με μία μόλις αλλαγή στο δαιδαλώδες δίκτυο του υπογείου - από την πράσινη district line στην μπλε σκούρα piccadily. Αν πάλι προτιμάς να περπατήσεις, διότι τα μεταφορικά στο Λονδίνο ζεματάνε, θα σου πάρει κάνα δίωρο -γρήγορο βάδισμα- για να φτάσεις από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο «Εμιρεϊτς».
Καλό στην πραγματικότητα θα ήταν να ξεκινήσεις ένα τρίωρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη σου ώρα, ούτως ώστε η φιλική σου συντροφιά (την έκανες ευτυχισμένη πριν από έξι μήνες όταν της ανακοίνωσες ότι θα πάτε στο Λονδίνο, αποκρύπτοντας ότι αγόρασες το πηγαινέλα εισιτήριο 60 ευρώ) να νιώσει σαν βασίλισσα, περπατώντας την από τα φημισμένα Χάροντς, τα διάσημα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την πρασινάδα του Χάιντ Παρκ, το αμαρτωλό Σόχο, τη θρυλική Τσάιναταουν και το παραμυθένιο Covent Garden, όλα πάνω στη νοητή γραμμή στον δρόμο για το «Εμιρεϊτς».
Ολοκληρωμένοι και εκστασιασμένοι από τη ζωντάνια, την ομορφιά και την ιστορία της αγγλικής πρωτεύουσας, και έχοντας τιμήσει τελικά -για λόγους ιστορικούς ασφαλώς- τον παλαιότερο υπόγειο σιδηρόδρομο του κόσμου (λίγο μετά το Covent Garden θα έχετε «παραδώσει»), το τρίτο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αγγλίας θα στέκεται μπροστά σας, έτοιμο να σας προσφέρει ένα σπουδαίο ματς, έστω και αν είστε από αυτούς που θεωρούν ότι λονδρέζικα ντέρμπι είναι μόνο τα Τότεναμ - Αρσεναλ και Μίλγουολ - Γουέστ Χαμ.
Διότι, θέλουμε δεν θέλουμε, η είσοδος της Τσέλσι την τελευταία δεκαετία στην κατάκτηση των τίτλων έφερε και διατηρεί τους «μπλε» στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ακόμα και αν εμείς θα προτιμούσαμε να γυρίσουμε είκοσι χρόνια πίσω για να δούμε -έστω και στο παλιό «Χάιμπουρι» που μετατράπηκε σε πολυτελή διαμερίσματα (την πρόσοψή του παλιού γηπέδου θα τη βρείτε ένα τετράγωνο παραπέρα)- τους Τόνι Ανταμς, Λι Ντίξον, Νάιτζελ Γουίντερμπερν από τη μία και τους Ντένις Γουάιζ, Νάιτζελ Σπάκμαν και Ντμίτρι Κάριν από την άλλη.
Οι καιροί όμως αλλάζουν. Και αντί για Τόνι Ανταμς και Ντένις Γουάιζ, βλέπουμε πλέον Αλέξις Σάντσες, Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ Φάμπρεγκας (στο ματς της Τρίτης με τη Λέστερ πήρε από το χέρι την Τσέλσι και την οδήγησε στους «16 του Λιγκ Καπ). Για Αγγλους μην ψάχνετε. Οι Κέιχιλ και Γουόλκοτ ήταν οι μόνοι Βρετανοί που εθεάθησαν την περασμένη αγωνιστική στις υποχρεώσεις της Αρσεναλ και της Τσέλσι. Νέα ήθη, έθιμα και παραδόσεις χτίζονται, όπως αυτό των οκτώ σερί No Goal στα μεταξύ τους ματς, ή εκείνο της Τσέλσι που τη θέλει να μην έχει δεχτεί γκολ τις τέσσερις τελευταίες φορές που έκανε την εντεκάμισι χιλιομέτρων αξιοθέατη διαδρομή προς το Χόλογουεϊ Ρόουντ.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μοιρασμένο ματς στο Emirates
Billaras (Betsellers): Μίντλεσμπρο, με στυλ Μονακό!
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Focus στη Βρετανία…
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Under Ντόρτμουντ παίζουμε;
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Σβηστές οι μηχανές από πέρσι
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Συνεχίζει το γαλάζιο τρένο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Για μεγάλο σκορ η Μπάγερν
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Το απόλυτο οι άσοι έως 1.50 στην Πρέμιερ Λιγκ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): ΜΠΑΛΟΤέλεια Νις
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): «Επιανε και τα άουτ»
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Είναι τρελός ο Σουηδός;
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Τρία στην άκρη και... βλέπουμε
Σάββας Σπανούδης: Η κόντρα των κορυφαίων
Bαγγέλης Λυκάκης: «Βράζουν» με τη διαιτησία στην Μπέτις
Πάνος Γαρίδης: Αν δεν μπορείς, φύγε
Γεράσιμος Μανωλίδης: «Τελειωμένη» υπόθεση η Βέρντερ
Νίκος Μπέλτσος: «Μεθυσμένη πολιτεία» το Ρότερνταμ
Χρήστος Στεργίου: Μπαλοτελιάδα!
Γιώργος Ντυμένος: Over κόντρα στη... λογική
Γιάννης Αλυσανδράτος: Το λογικό και τα παράλογα
Σταύρος Πραβής: Αμοιβαία τα αισθήματα
Σταύρος Πραβής: Αμοιβαία τα αισθήματα
Γιάννης Καραγιάννης: Τα βλέμματα στο «Πίτοντρι»
Μάρκος Xάννα: Χωρίς Κόπονεν στο clasico
Νίκος Κοτσαρίνης: Καρέ της... κούπας
Δημήτρης Κοντοές: Τέλος ο Μπράμπιν από την Τρανμίρ
Γιώργος Πετρίδης: Η πρώτη κόντρα των «αετών»
Μίλτος Ζωγράφος: Στο χέρι της Νόρκεπινγκ
Αντώνης Οικονομίδης: Το πρώτο «αίμα»
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Επικίνδυνη έξοδος για Ζενίτ
Ντενίς Μάρκο: Εποχή Βεργέτη στη Νέα Σαλαμίνα
Πέτρος Χαριζακλής: Ασταμάτητη η Οσναμπρικ
Νίκος Γκουτζιούρης: «Γαντζώνεται» στην κορυφή η Στουρμ Γκρατς
Κωνσταντίνος Καραναστάσης: Η Λέγκια έχασε, ο Χάσι έφυγε
Σταμάτης Δημάκης: Με παράδοση στο «εξάποντο» το Σαν Χοσέ
Γιώργος Καραμάνος : Μία νίκη σε 18 αγωνιστικές
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Με την πλάτη στον... τοίχο η Μονάρκας
Θοδωρής Βασίλης: «Μεγάλων»... ροτέισον
Χρήστος Χρυσαΐτης: Σφίγγουν τα… γάλατα
Δημήτρης Σιώρης: «Εξάποντο» παραμονής στη Σιγιαζουάνγκ
Βαγγέλης Κώστογλου: «Αντέχουν» τα φαβορί
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα