Είναι τρελός, ο Πολωνός

Gazzetta team
Είναι τρελός, ο Πολωνός

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Κουλιανού από το betshow.com.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για androidεδώ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή ναανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Πραγματικός χαμός στο σημερινό πρόγραμμα. Τα τέσσερα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται στην σέντρα και όπως είναι λογικό , το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ξεχωρίσαμε.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Θα λερωθούμε με την Σάλκε. Το στοίχημα είναι και ένστικτο και θεωρώ ότι οι «βασιλικοί μπλε» θα βγάλουν τον πληγωμένο εγωισμό τους στο ματς με τη δυνατή Κολωνία. Το ταλέντο και η ποιότητα δεν λείπει από τους Βεστφαλούς και σε αποδόσεις εκεί κοντά στο δίφραγκο θα τους στηρίξουμε. Η δεύτερη και τελευταία μας επιλογή είναι τα πολλά γκολ στο Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» παραδοσιακά με την Άουγκσμπουργκ προσφέρουν σκορ και θέαμα, ενώ η μέχρι τώρα εικόνα και των δύο θυμίζει παιδική χαρά, over 3,5.
ΙΤΑΛΙΑ: Θα …ξαναλερωθούμε και στην Ιταλία. Η Ίντερ είναι μια από τις κλασικές περιπτώσεις ομάδων που είναι διαχρονικά στην blacklist του στοιχήματος. Παρόλα αυτά η εικόνα της με την Γιουβέντους ήταν εξαιρετική και ταξιδεύει στο «Καστελάνι», όπου κι έχει καλή παράδοση. Με λίγη προσοχή θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και απέναντι στην μέτρια μέχρι στιγμής Έμπολι. Πολλά γκολ περιμενουμε από το ζευγάρι Τζένοα – Νάπολι. Ο Μίλικ έχει βρει ρυθμό και οδηγεί εκ του ασφαλούς την Νάπολι. Η Τζένοα στην έδρα της σκοράρει εύκολα και το over 3,5 μοιάζει πολύ πιθανό. Από την γειτονική «μπότα» θα κρατήσουμε και δύο πιθανά χινάρια. Το Μπολόνια – Σαμπντόρια και το Κιέβο – Σασουόλο. Στο πρώτο ζευγάρι οι αντίπαλοι προέρχονται από σφαλιάρες και στο δεύτερο από μεγάλες νίκες. Θεωρώ ότι θα επιδιώξουν να βγάλουν την εμβόλιμη χωρίς να…λερωθούν ιδιαίτερα.
Η συνέχεια του άρθρου στο betshow.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα