Λίγα και καλά

Gazzetta team
Λίγα και καλά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτενα αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Λίγο ήθελε να γίνει καλή μπάζα χθες, τα δυο over βγήκαν εύκολα σχετικά, αλλά σκαλώσαμε στους δυο άσους, με την Τρουά να έχει δοκάρι στο 83’ και τη Βαλενσιέν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν το 2-1. Οι παίζοντες μονά πήραν πίσω όλο το ποντάρισμα, όσοι τα σπάσατε σε δυάδες ελπίζω να κάνατε την σωστή «χημεία» βάζοντας μαζί τα δυο over.
Ξέρω, κουράζει να λέμε κάθε τρεις και λίγο για την αξία του μονού πονταρίσματος, των όσο λιγότερων επιλογών γίνεται και των μικρών συστημάτων (ταβάνι τα 4 ματς) μεγάλων αποδόσεων (μίνιμουμ το 2.00), οι καιροί είναι δύσκολοι και ποιος δεν θέλει με 1 ευρώ να τσεπώσει 50, 100 και 200, όμως εκεί είναι που στηρίζουν και την κερδοφορία τους οι μπουκ. Στην απληστία και την υπεραισιοδοξία του μέσου παίκτη, που ονειρεύεται με λίγα να πάρει πολλά. Απ’ αυτά τα μονόευρα, τα πεντόευρα και τα δεκάρικα σε παρολί-κατεβατά εκατομμυρίων πελατών ανά τον πλανήτη έχουν κάνει περιουσία. Επαναλαμβάνω και κλείνω τον πρόλογό μου για να περάσω στο… ψητό. Το σημαντικότερο πράγμα στο στοίχημα είναι ο τρόπος παιχνιδιού και η διαχείριση του μπάτζετ που έχει ορίσει ο καθένας, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα «οχυρωμένος». Τζόγος είναι, ρισκάρουμε τα λεφτά μας, πρωταρχικός στόχος λοιπόν είναι να μην χάσουμε και μετά το κέρδος.
Από Πρέμιερ Λιγκ δεν κράτησα τίποτα, πολύ ξενέρωτο το πρόγραμμα αυτό το ΣΚ. Στην Μπουντεσλίγκα, σημείο που με έβαλε σε σκέψεις το 3.00 στον άσο της Χόφενχαϊμ. Ομάδα που ισοφαρίζει σε 4-4 από 4-1 αν μη τι άλλο έχει αυτοπεποίθηση στο… ταβάνι και αντιμετωπίζει μια Βόλφσμπουργκ, η οποία ναι μεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα (ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ), ωστόσο ανέκαθεν ήταν ευάλωτη εκτός έδρας και σήμερα θα παραταχθεί χωρίς τους πολύτιμους μέσους Ντίνταβι, Λουίς Γκουστάβο. Από over, είχα σταμπάρει το 2.05 στο Αμβούργο-Λειψία, όμως έπεσε στο 1.90+ και το άφησα τελικά. Το ‘χω πει και γράψει πολλές φορές, over του 2.00+ σε γερμανικό παιχνίδι, ειδικά όταν μιλάμε για επίπεδο Μπουντεσλίγκα, αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο του.
Στη Γαλλία, με το απογευματινό ματς της L2 δεν θ’ ασχοληθώ, αν και σκέφτηκα προς στιγμήν τον άσο της Μπρεστ στο 2.10. Χθες, δεν κέρδισε καμία από τις υπόλοιπες ομάδες που συνθέτουν την πρώτη 9άδα της βαθμολογίας, στατιστικά είναι πολύ σπάνιο σε μια αγωνιστική να μη νικήσει ούτε μία ομάδα του α’ μισού της βαθμολογίας, η Μπρεστ μάλιστα με τρίποντο ξανανεβαίνει μόνη 1η στην κορυφή, ωστόσο έχει κατεβάσει ταχύτητα στα τελευταία ματς, η Οσέρ του Μολντοβάν είναι πολύ δυνατή αμυντικά, ενώ προέκυψε και η σημαντικότατη απουσία του αρχηγού-οργανωτή των γηπεδούχων, Γκρουζί.
Στη L1, μακριά από το 1.70 της Μονακό. Μας έχει πληρώσει ήδη 3 φορές φέτος η αρμάδα του Ζαρντίμ, σε βαρβάτες αποδόσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε τώρα. Το ‘χω τονίσει πολλές φορές, Μονακό παίζουμε μόνο εκτός και όχι στο «Λουί ΙΙ», όπου δεν υφίστανται συνθήκες έδρας. Αναμφίβολα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, όμως κουβαλά κούραση από το ματς της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ» και η Ρεν είναι αψυχολόγητη ομάδα, ικανή απ’ το να βγάλει διπλό μέχρι να διασυρθεί. Ασε που ο Ζαρντίμ θα κάνει και αλλαγές ενόψει του ντέρμπι μίσους με τη Νις που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.
Αν η Ρεν δεν είχε την σημαντική απουσία του Γκουρκίφ στη μεσαία γραμμή, μπορεί και να σκεφτόμουν την κόντρα, τώρα απλά πάσο. Απ’ τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, επιλογές κατ’ εμέ προκύπτουν μόνο στο Ντιζόν-Μετς, όπου τόσο το διπλό, ειδικά στο 4.00 όπου ανέβηκε, όσο και το over στο 2.15 έχουν αξία. Για τη Μετς τα ‘παμε και την περασμένη εβδομάδα και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους με το 0-3 στη Ναντ. Ενισχύθηκε με ικανότατους και πολύπειρους παίκτες, ο Τούρκος φορ Ερντινγκ ήδη μετρά 5 γκολ σε 4 ματς, η Ντιζόν δεν έχει ανάλογη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της, ακόμα και στο πρόσφατο 4-2 επί της Λυών, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει το ματς από το α’ ημίχρονο. Με 4-2 είχε κερδίσει και τη Μετς αρχές Αυγούστου στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, έχω την αίσθηση ότι και πάλι θα δούμε αρκετά γκολ στο μεταξύ τους. Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ over και διπλού, την τελική μου επιλογή θα την δείτε στον πίνακα της αρχικής, όταν ποντάρω. Είπαμε, εδώ την κεντρική ιδέα δίνουμε και ο καθένας πράττει ανάλογα.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα