King of the North στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
King of the North στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard ή μέσωτραπεζικής και ταχυδρομικής επιταγής.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Μπορεί το Κέρκυρα-Πλατανιάς 0-1 να ήταν το μοναδικό under της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα επτά ματς, είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα 6 από τα 8 μάλιστα, σημειώθηκε γκολ μέχρι το 12’. Με αυτά τα ευχάριστα στατιστικά στοιχεία ανοίγουμε την αγκαλιά μας στην τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – και ας είμαστε ακόμη στη δεύτερη.
Με γκολ του Φερφελή στο 90’ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε τον Γενάρη 1-0 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς Κυπέλλου (είχε χάσει 2-1 στα Γιάννενα). Στο πρωτάθλημα όμως έχει να νικήσει τους «πράσινους» μία τριακονταετία - άσε που ο γερμανοθρεμμένος Φερφελής μπαίνει δεν μπαίνει στην αποστολή. Οκτώ διαδοχικές επιτυχίες για την ΑΕΚ απέναντι στη Βέροια (οι πέντε πιο πρόσφατες με over), έξι σερί under ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ήττα για τον ΠΑΟΚ στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη.
Η συνήθεια που ξεκίνησε από πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ, να γίνονται ματς τις Παρασκευές, μας προσφέρει απόψε ένα διασκεδαστικό Τσέλσι - Λίβερπουλ. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι με το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ, αυτή τη διοργάνωση των φιλικών στην οποία επιτρέπονταν έως και… 11 αλλαγές. Τότε, στα τέλη του Ιούλη, «μπλε» και «κόκκινοι» μονομάχησαν στο ιστορικό στάδιο / εθνικό αξιοθέατο των Ηνωμένων Πολιτειών, το «Ρόουζ Μπόουλ», με την Τσέλσι να επικρατεί χάρη στο γκολ του Κέιχιλ στο 10’ – καμία από τις εννέα αλλαγές του Κλοπ δεν έφερε την ισοφάριση. Μικρό το κακό, η Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα στις πέντε τελευταίες παρουσίες της εκεί που αγωνίζεται απόψε, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (άλλο που δέχτηκε κιόλας).
Την Κυριακή στις 19:00 έχουμε όμως και ντέρμπι Ντ’ Ιτάλια: Ιντερ εναντίον Γιουβέντους. Μια Γιούβε, που σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Πάνου Γαρίδη στο προσωπικό μου viber, οδήγησε τον συνάδελφο κατευθείαν για ύπνο αμέσως μετά (ή λίγο πριν) τη λήξη του αγώνα με τη Σεβίλλη προχθές για το Τσάμπιονς Λιγκ – το μοναδικό 0-0 της πρώτης αγωνιστικής. Η Ιντερ στο πρωτάθλημα δεν νίκησε ούτε την Κιέβο (0-2) ούτε την Παλέρμο (1-1), τα κατάφερε τελικά κόντρα στην Πεσκάρα (2-1), ενώ την Πέμπτη έπαιζε με τη Χάποελ Μπιρ-Σιβά. Καλή μελέτη, καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με ένα εξίσου μεγάλο αγωνιστικό πρόγραμμα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το μεγάλο παιχνίδι
Billaras (Betsellers): Θα βρει την άκρη ο Μπίλιτς
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Μνήμες από Ιταλία
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μεγάλα ματς, όχι για στοίχημα όμως
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Τα λεφτά μας στον Μπεντέκε
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Φοβερή παράδοση οι «Βασιλικοί Μπλε»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Η στατιστική τρελάθηκε στην Α’ Ιταλίας!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ψώνια στο Μιλάνο
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): H ακομπλεξάριστη Πεσκάρα
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Βυσσινί ντεγκρά-ντε
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Στο ρόλο του... ψυχολόγου!
Bαγγέλης Λυκάκης: Τίμιο φαβορί, «λοξό» αουτσάιντερ
Πάνος Γαρίδης: Εχει βρει τον τρόπο
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ολοι στην αναζήτηση
Νίκος Μπέλτσος: Εξετάσεις για Φέγενορντ
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στερεύει η άμμος στην κλεψύδρα
Σταύρος Πραβής: Οταν κοιτάς από ψηλά...
Γιάννης Καραγιάννης: Ψάχνει... ξέσπασμα η Σέλτικ
Γιώργος Ντυμένος: Υπάρχει θέμα…
Χρήστος Στεργίου: Αξίζει… λίγα από τα κερδισμένα
Γιώργος Πετρίδης: Τα… απόνερα του Τσάμπιονς Λιγκ
Μίλτος Ζωγράφος: Επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους
Αντώνης Οικονομίδης: Μονόδρομος για Φενέρ η νίκη στη... γειτονιά της!
Ντενίς Μάρκο: «Μαραίνεται» το «τριφύλλι»
Λευτέρης Ντανοβασίλης: «Ταύροι» χωρίς… κέρατα
Σταμάτης Δημάκης: Για την πρωτιά στην Ανατολή
Γιώργος Καραμάνος: Σείεται… συθέμελα η Γκρέμιο
Θοδωρής Βασίλης: Χωρίς Τέβες η Μπόκα
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Μάχη παραμονής στο «Πιράτα»
Δημήτρης Σιώρης : «Απολύθηκαν» 16 παίκτες της Σανγκιού
Βαγγέλης Κώστογλου: Οι πιο φορμαρισμένες
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα