Το ρήγμα της… Αταλάντα

Gazzetta team
Το ρήγμα της… Αταλάντα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του 1υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πάντοτε οι αγωνιστικές που ακολουθούν έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών είναι περίεργες, αφού οι προπονητές δεν μπορούν να προετοιμάσουν τις ομάδες τους όπως εκείνοι θέλουν. Και φυσικά τα πράγματα γίνονται τώρα ακόμα πιο δύσκολα, επειδή βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν.
Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το ότι μεσοβδόμαδα υπάρχει η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ που ίσως αποπροσανατολίσει ομάδες που συμμετέχουν εκεί. Τουλάχιστον αυτό δεν συνέβη χτες με τη Γιουβέντους και τη Νάπολι που νίκησαν εύκολα τη Σασσουόλο και την Παλέρμο, αντίστοιχα.
Διαβάζοντας το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Σέριε Α αμέσως μετά τη λήξη της δεύτερης, το ενδιαφέρον μου στράφηκε στο Αταλάντα – Τορίνο. Ο λόγος ήταν γιατί είχα σταμπάρει το over. Αρκούσε να ρίξει κανείς μία ματιά στα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους: Αταλάντα – Λάτσιο 3-4, Σαμπντόρια – Αταλάντα 2-1, Μίλαν – Τορίνο 3-2, Τορίνο – Μπολόνια 5-1.
Η αίσθησή μου πάντως ήταν και είναι ότι η Αταλάντα έχει ασφαλώς μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που δείχνουν οι ήττες των πρώτων αγωνιστικών, όμως είναι λογικό να χρειάζεται και ένα διάστημα προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις και το καινούριο σύστημα (3-4-3, 3-5-2) με τον Γκασπερίνι στον πάγκο της, κυρίως για να αποκτήσει αμυντική σταθερότητα και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους της να της δημιουργούν τόσα ρήγματα. Και παρακολουθώντας και το τελευταίο Σαμπντόρια – Αταλάντα, κυρίως από περιέργεια λόγω της εντυπωσιακής αλλαγής αποδόσεων λίγο πριν από τη σέντρα (ο άσος ανέβηκε στο 2.55 από 2.10 και το διπλό έπεσε στο 2.80 από 3.25), κατέληξα στο συμπέρασμα για μία ακόμα φορά ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Μέχρι το 30’ το σκορ έπρεπε να ήταν 0-2, τελικά ένα ανόητο πέναλτι και μία ακόμα πιο ανόητη αποβολή του Καρμόνα στο 42’ έφεραν τα πάνω κάτω και διαμόρφωσαν το 2-1 υπέρ των Γενοβέζων.
Για την Τορίνο έχω πολύ καλή άποψη και πιστεύω ότι θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Από τη στιγμή όμως που ταξιδεύει στο Μπέργκαμο χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του παικταρά και πολύ φορμαρισμένου Μπελότι (βρίσκεται στην αποστολή μόνο για ψυχολογικούς λόγους) και του πολύ ποιοτικού Λιάγιτς χάνει τουλάχιστον το 60% της επιθετικής ισχύος της. Τώρα, αν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα χωρίς αυτούς, με τον 20χρονο Αργεντίνο Μπογιέ στη θέση του σέντερ φορ, ας πάρει. Οπως και να έχει ο άσος δεν ήταν για 2.80, απόδοση στην οποία τον τίμησα. Πλέον βρίσκεται στο 2.55. Εναλλακτική επιλογή για μικρότερο ρίσκο μπορεί να αποτελέσει ο άσος στο DNB.
Αναλυτικότερα οι σημερινές επιλογές του Πάνου Γαρίδη στο kingbet.net
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα