Ασος Σάλκε στο 10.00;

Gazzetta team
Ασος Σάλκε στο 10.00;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Καλό ήταν το χαρτζιλίκι από… CONCACAF μεριά μεσοβδόμαδα, επιστροφή στην Ευρώπη πλέον. Πέρασε ο Αύγουστος και ήρθαν τα πρωτοβρόχια, πήραμε μια πρώτη εικόνα για την δυναμική των ομάδων, έγιναν και τα ματς των Εθνικών, κοινώς, η προθέρμανση τελείωσε και τώρα ξεκινά το παιχνίδι. Από σήμερα και για έναν μήνα ακριβώς, μέχρι την επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, οι αγωνιστικοί και στοιχηματικοί ρυθμοί θα είναι φρενήρεις.
Κάθε μέρα το πρόγραμμα θα έχει πολλά ματς, από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα πρωταθλήματα και μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά και εγχώρια κύπελλα, με την πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ να ακολουθεί σε λίγα 24ωρα. Ουσιαστικά, σήμερα ξεκινά η στοιχηματική σεζόν, μέχρι τώρα ζέσταμα κάναμε. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι από σήμερα… βαράμε στο ψαχνό. Το στοίχημα απαιτεί ψύχραιμη διαχείριση κεφαλαίου και «δυνατά» πονταρίσματα επιτρέπονται μόνο όταν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, που προκύπτουν είτε από το ρεπορτάζ είτε από το βαθμολογικό κίνητρο, κάτι που δεν υφίσταται την δεδομένη χρονική στιγμή, με εξαίρεση ορισμένα σκανδιναβικά και εκτός Ευρώπης πρωταθλήματα, τα οποία βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Για να μην πλατειάζω παραπάνω, το σοβαρό παιχνίδι ναι μεν ξεκινάει τώρα, εποχή για «φόρτωμα» όμως δεν είναι.
Ούτως ή άλλως, για σήμερα πολλές επιλογές δεν κράτησα. Λίγα και χαλαρά, ίσα-ίσα για να κάνουμε την επανεκκίνηση. Ξεκινώ από Γερμανία, όπου το δείγμα γραφής των ομάδων της Μπουντεσλίγκα είναι ελάχιστο με μία μόλις αγωνιστική να έχει παιχτεί. Συνυπολογίζοντας το… φρένο της διακοπής των Εθνικών ομάδων που στέρησε από ορισμένους συλλόγους, όπως η Μπάγερν, πάρα πολλά βασικότατα στελέχη το τελευταίο 10ήμερο, αλλά και την ενδεχόμενη αλλαγή δυναμικής που προκύπτει από τις μεταγραφές (η Σάλκε ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις γραμμές με την απόκτηση των Νάλντο, Μπενταλέμπ, Σταμπουλί, Εμπολό και Κονοπλιάνκα), αυτό το 10άρι που υπάρχει στον άσο της Σάλκε απόψε, βγάζει… μάτι. Μπορεί η παράδοση να θέλει τους Βαυαρούς αήττητους μέσα-έξω εδώ και 11 ματς από τους «μπλε», έστω κι έτσι όμως μιλάμε για μια προκλητικότατη απόδοση, όταν έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο δυνατές έδρες της Γερμανίας και για μια Σάλκε που ανήκει αναμφίβολα στους «μεγάλους» της Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνοι, η Μπάγερν του Αντσελότι έδειξε πανίσχυρη στα 3 επίσημα ματς που έπαιξε μέχρι στιγμής (0-2 στο Ντόρτμουντ, 0-5 την Ιένα στο Κύπελλο, 6-0 τη Βέρντερ), όταν όμως το 1Χ της Σάλκε πληρώνει κοντά στο 3.50, νομίζω αξίζει το ρίσκο του, όπως και το 8άρι του DNB. Καλό και το 1.90+ στο g/g για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με σημείο, πιστεύω πως ο Νόιερ θα δεχθεί το παρθενικό του φετινό γκολ στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε.
Υπερβολικό είναι και το 10άρι της Σεντ Ετιέν στη Γαλλία απόψε, εκεί όμως μιλάμε για διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας, η οποία έρχεται από ήττα στο Μονακό. Στατιστικά, για ομάδα με το ρόστερ της Παρί σε πρωτάθλημα όπου κάνει… πάρτι, είναι σπάνιο να κάνει δυο σερί γκέλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει λόγος ν’ ασχοληθεί κανείς με το 1.30 του άσου. Πολύ χαμηλό στο 1.65 και το over (Καβάνι και Ντι Μαρία ενδέχεται να μείνουν στον πάγκο αρχικά λόγω μακρινού ταξιδιού), μοναδική επιλογή που στέκει το g/g στο 2.00+, απ’ την στιγμή που ο Εμερι θα αναγκαστεί σήμερα να αλλάξει εν πολλοίς την άμυνά του (ο Νταβίντ Λουίζ έφυγε, Τιάγκο Σίλβα και Οριέ τραυματίες).
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα