Το πρώτο «πραγματικό» της Ρέξαμ

Gazzetta team
Το πρώτο «πραγματικό» της Ρέξαμ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οι Ουαλοί ψάχνουν το πρώτο «καθαρό» διπλό της σεζόν και η νίκη επί της Γιορκ, τη Δευτέρα, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο «σπρώξιμο». Η ηττημένη στο Ρέξαμ, Γιορκ, αντιδρά στην έδρα της απέναντι στη νεοφώτιστη Σόλιχαλ. Παράδοση με… τα μπούνια για τη Φόρεστ Γκριν στο Τσεσάιρ.
Good morning lads…

Η Ρέξαμ δεν έχει δείξει καλά σημάδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, άλλωστε πολλά τα θέματα ομοιογένειας (περίπου 15 μεταγραφές φέτος). Κι αν κάπου δεν τα πάει καλά, είναι εκτός έδρας. Η πρώτη της εξόρμηση έγινε στο Γκίσελι, όπου κέρδισε στις καθυστερήσεις (2-3). Δεν άξιζε τους τρεις βαθμούς και η τύχη ήταν με το μέρος της. Οι επόμενες δύο συνοδεύτηκαν από ήττα, χωρίς μάλιστα να σημειώσει τέρμα (Ολντερσοτ 2-0, Ντάγκεναμ 3-0). Συμπέρασμα; Ακόμα μας χρωστάει ένα καλό ματς εκτός έδρας. Καλή περίπτωση κόντρα σε μία νεοφώτιστη (Μέιντστοουν) με σκαμπανεβάσματα. Η νίκη της τελευταίας στο Μπόρεχαμ δεν με αποπροσανατολίζει, καθώς την «έκλεψε» στο 91’. Πιο πολύ με «αγχώνει» ο τεχνητός χλοοτάπητας στο Μέιντστοουν παρά η αγωνιστική κατάσταση της γηπεδούχου. Ο τεχνικός Μιλς (Ρέξαμ) ψάχνει τη σωστή «χημεία» της ομάδας του. Η πρόσφατη νίκη επί της Γιορκ (2-1) είναι μία καλή απαρχή. Η ψυχολογία στο ουαλικό στρατόπεδο μου μοιάζει ιδανική για το διπλό σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Συν τοις άλλοις, περιμένω οι νεοφώτιστες ομάδες να «ξεφουσκώσουν» ελαφρώς. Σε καλό μομέντουμ σχεδόν όλες όσες ήρθαν από τη «Νάσιοναλ Λιγκ Νορθ» και «Σάουθ». Δεν πιστεύω θα αντέξουν τη συνεχόμενη πίεση. Ιδιαίτερα με ομάδες πιο έμπειρες στην κατηγορία. Αυτό με οδηγεί και στον άσο της Γιορκ παρακάτω…
Γέρνει από δω, γέρνει από κει. Η Γιορκ ψάχνει τη σταθερότητα στα παιχνίδια της. Από νίκη σε ήττα και από ήττα σε νίκη. Ο τεχνικός της Μακναμάρα δίνει έμφαση στην κατοχή της μπάλας και η Γιορκ εμφανίζεται πότε αποτελεσματική και πότε φλύαρη. Πιστεύω πως θα αντιδράσει από την ήττα στο Ρέξαμ (2-1). Αυτό έκανε και μετά την ήττα (2-1) στο Νέιλσγουορθ (Φόρεστ Γκριν). Απάντησε με τέσσερα γκολ στη Γουόκινγκ (4-1). Το ίδιο βλέπω να κάνει και τώρα με τη Σόλιχαλ. Εντός έδρας δείχνει να πατά καλύτερα, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα πόδια της. Δεν πιστεύω πως μπορεί να «φοβηθεί» τη νεοφώτιστη. Πέρυσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες. Λογικά θα πάρει το τρίποντο.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα