Πίστη στη «μικρή» Σεβίλλη

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Πίστη στη «μικρή» Σεβίλλη

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Πετρίδη από το betplayergr.com.

Πίστη στη «μικρή» Σεβίλλη
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
Καλημέρα,
Καλές οι Εθνικές ομάδες, αλλά με φιλικά και Under-21 δεν πρόκειται να μπλέξω. Έχει… Β’ Ισπανίας απόψε.
Και μάλιστα το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο άκρως ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Στην κόντρα των νεοφώτιστων, Σεβίλλη Β’-ΟΥΚΑΜ Μούρθια, έχω «κυκλώσει» τον άσο, λαμβάνοντας υπόψιν πως οι Σεβιγιάνοι «σταμπάρουν» τέτοιου τύπου ματς για να μαζέψουν τους απαραίτητους βαθμούς.
 
Θαρρώ λοιπόν πως οι «οικοδεσπότες» θα… ματώσουν στο γήπεδο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι χαρακτηρίζονται από ανομοιογένεια στο παιχνίδι τους, αφού είναι μια «καινούρια» ομάδα χωρίς παραστάσεις από την κατηγορία. Με καλύπτει η απόδοση του άσου εδώ.
 
Η συνέχεια στο betplayergr.com
 

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram

 

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet