Για γερά ποτήρια στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Για γερά ποτήρια στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πενήντα τέσσερις χώρες, 270 αγώνες, 13 εισιτήρια. Αυτό είναι (σε απόλυτους αριθμούς) το πανόραμα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στην ευρωπαϊκή Ζώνη. Θέλετε και ημερομηνίες; Το ταξίδι ξεκινάει μεθαύριο 4 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 14 Νοεμβρίου του 2017. Κάτι παραπάνω δηλαδή από 14 μήνες, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να μάθουμε ποιες Εθνικές ομάδες θα έχουν τη χαρά να βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.
Από αύριο λοιπόν μπαίνουμε σε ρυθμούς Μουντιάλ, καθώς διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Οχι όλων, βέβαια, διότι τρεις από τους εννέα ανοίγουν αυλαία την ερχόμενη Τρίτη, ανάμεσά τους και ο όμιλος της Ελλάδας. Τι έχουμε για το διήμερο Κυριακή – Δευτέρα; Δεκαοκτώ ματς, ορισμένα εκ των οποίων πολύ ενδιαφέροντα. Οπως, για παράδειγμα, το Σλοβακία – Αγγλία. Ο Σαμ Αλαρνταϊς ανέλαβε τα «τρία λιοντάρια» σε μια πολύ δύσκολη καμπή. Μόλις 68 μέρες έχουν περάσει από το στραπάτσο με την Ισλανδία και είμαστε βέβαιοι ότι ουδείς Αγγλος φίλαθλος (πόσω μάλλον ποδοσφαιριστής) έχει ξεχάσει εκείνο το βράδυ της 27ης Ιουνίου. Μεταξύ μας, υπάρχουν και χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος που δεν μπορούν να ξεχάσουν, ειδικά αυτοί που «φόρτωναν» στο live. Ο 61χρονος τεχνικός καλείται να αναπτερώσει το ηθικό μιας ομάδας καταρρακωμένης και να τη φέρει ξανά στην επιφάνεια. Συνήθως, βέβαια, σε προκριματικές φάσεις οι Αγγλοι τα καταφέρνουν μια χαρά και αυτή είναι η μοναδική προίκα που πήρε ο Big Sam από τους προκατόχους του…
Αλλο σημαντικό ματς, αυτό που θα γίνει στο «Ούλεβααλ» του Οσλο, μεταξύ Νορβηγίας – Γερμανίας. Το προσπερνάμε όμως γρήγορα, διότι -πολύ απλά- τα «πάντσερ» σπάνια δίνουν δικαίωμα να αμφισβητήσει κάποιος την κυριαρχία τους. Αντίθετα, θα σταθούμε λίγο παραπάνω στο Ισραήλ – Ιταλία, καθώς είναι η πρώτη τους αναμέτρηση μετά από 46 χρόνια, ενώ θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο των «ατζούρι» ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα, ο 68χρονος Γενοβέζος που αντικατέστησε πριν από δύο μήνες τον Αντόνιο Κόντε. Ανάλογη εμπειρία θα ζήσει και ο Λοπετέγκι, που θα καθοδηγεί πλέον την Εθνική Ισπανίας. Βέβαια, το δικό του έργο είναι ασφαλώς πιο εύκολο, καθώς αντιμετωπίζει το Λίχτενσταϊν στη Λεόν. Διαβάστε και ένα στατιστικό για αυτό το ζευγάρι: Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 6 φορές. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος νίκησε και στις 6, αλλά τα δύο ματς ήταν under! Ολα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο… Κλείνοντας με τα προκριματικά, να πούμε ότι τη Δευτέρα θα δούμε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς την Εθνική ομάδα του Κοσόβου, επίσημο μέλος της ΦΙΦΑ από το 2014.
Μεταφερόμαστε στα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν το γουικέντ. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, η Β’ Ισπανίας, η Β’ Ιταλίας, η Β’ Ρωσίας, η Ιρλανδία, η Ουαλία, η Κολομβία, η Β’ Βραζιλίας και η Αμερική θα παίξουν μπάλα το Σ/Κ, ενώ οι Σκωτσέζοι έχουν το Τσάλεντζ Καπ. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα ματς στην Κεντρική Αμερική και τις Εθνικές U21, έχουμε όλο το πρόγραμμα στο πιάτο. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με τον αγώνα Γιβραλτάρ – Ελλάδα στο Αλγκάρβε (βρε, τι μας θυμίζει αυτή η πόλη;)…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Οπως στο EURO της Γαλλίας
Billaras (Betsellers): Ζαλάδα με τα δισ.
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Επεσαν για να ξανανέβουν
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Τα φαινόμενα απατούν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Επαιξε μπάλα με το… καλημέρα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Διπλό η Γερμανία στο Οσλο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Η... μπάλα στον Λεβαντόφκι και διπλό από ημίχρονο
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Απίστευτα σερί από Ισπανία και Ιταλία
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ολα για μια μπαμπούσκα
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ενθουσιασμός στο Σαλέρνο
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Η μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Αναλύουν
Πάνος Γαρίδης: Χωρίς Πατσίνι η Βερόνα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Επιστροφή Μπράουν στο Μπόλτον
Γιάννης Καραγιάννης: Μπαίνουν και οι πιο... μεγάλοι
Σταύρος Πραβής: Επιστρέφουν από την... αγγαρεία!
Σταμάτης Δημάκης: Απουσίες παντού
Γιώργος Πετρίδης: Εν μέσω Εθνικών και… μεταγραφών
Ντενίς Μάρκο: Παλιοί γνώριμοι
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Με φόρα η Κούμπαν
Νίκος Κοτσαρίνης: Αλλαγή δεδομένων
Γιώργος Καραμάνος : Εξαντλημένη η Μποταφόγκο
Θοδωρής Βασίλης: Τον πρώτο λόγο η Εστουδιάντες
Χρήστος Χρυσαΐτης: Τρεις φορές σε μία εβδομάδα
Δημήτρης Σιώρης: Απογοήτευση στη Σεούλ
Βαγγέλης Κώστογλου: Οκτώ ομάδες, τέσσερα εισιτήρια
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα