«Αντίο» αρχηγών χωρίς γκολ δεν γίνεται

Gazzetta team
«Αντίο» αρχηγών χωρίς γκολ δεν γίνεται

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Κακά τα ψέματα, όταν έχουμε παιχνίδια Εθνικών ομάδων, φιλικά ή προκριματικά, και όχι σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων όπου το στοίχημα χτυπάει… κόκκινο, το πρόγραμμα είναι ψιλοαδιάφορο και ενδείκνυται για ρεπό. Να που υπάρχουν όμως σήμερα δύο διεθνή φιλικά, που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και πόνταρα κάτι ψιλά.
Οσοι είστε παλιοί αναγνώστες-ακροατές, ξέρετε πολύ καλά ότι ένα από τα αγαπημένα μου στοιχήματα είναι οι σκόρερ. Δεν το επιχειρώ βέβαια όλο τον χρόνο και χωρίς να συντρέχουν λόγοι. Το κάνω αραιά και που, πάντα επιλεκτικά, όταν ένας παίκτης κυνηγά κάποιο ρεκόρ ή τον τίτλο του πρώτου σκόρερ τελευταίες αγωνιστικές ή όταν αποχαιρετά το κοινό της ομάδας του υπηρέτησε για χρόνια, σε εντός έδρας παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα «αντίο». Θυμάστε τι έγινε τον περασμένο Μάη τελευταία αγωνιστική σε Γαλλία και Ιταλία, με τον Ζλάταν που κυνηγούσε 2 γκολ για να γίνει αρχισκόρερ όλων των εποχών για την Παρί μέσα σε μια σεζόν, τι έγινε με τον Ιγουαϊν που ήθελε 3 γκολ για να γίνει ο παραγωγικότερος «καποκανονιέρε» στην ιστορία του Καμπιονάτο, αλλά και τι έγινε με τους Ντι Νατάλε, Κλόζε, οι οποίοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους των Ουντινέζε και Λάτσιο αντίστοιχα σκοράροντας. Ολοι τους τα κατάφεραν, ειδικά στην περίπτωση του Ντι Νατάλε ούτε τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν. Μπαίνει αλλαγή στο β’ ημίχρονο, κατευθείαν κερδίζει πέναλτι και το εκτελεί με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μένει όρθιος. Πολύς κόσμος έβγαλε εκείνο το ΣΚ από χαρτζιλίκι μέχρι μηνιάτικο.
Ανάλογες λοιπόν περιπτώσεις έχουμε και σε δύο φιλικά απόψε, την ίδια ακριβώς ώρα μάλιστα. Στο «Αβίβα» του Δουβλίνου η Ιρλανδία παίζει με το Ομάν, ένα παιχνίδι που γίνεται προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού Ρόμπι Κιν, ο οποίος λέει… goodbye στους Ιρλανδούς φιλάθλους ύστερα από 18 χρόνια καριέρας με την πράσινη φανέλα του Εϊρε, όντας ο τοπ σκόρερ όλων των εποχών για την πατρίδα του με 67 διεθνή γκολ, ένα λιγότερο από τον Γερμανό Γκερντ Μίλερ, στη σχετική λίστα με τους αρχισκόρερ Εθνικών ομάδων. Ιδανικότερο αντίπαλο από την αδύναμη ομάδα του Ομάν (Νο 107 στην τρέχουσα κατάταξη της FIFA) δεν θα μπορούσε να έχει για να τα κάνει τουλάχιστον 68. Το anytime scorer Keane πληρώνει αναμενόμενα λίγο (1.50+), το να ανοίξει το σκορ κινείται στο 3.30, το να πετύχει 2+ γκολ στο 3.80, ενώ το χατ-τρικ του φτάνει το 11.00. Η βραδιά του θα είναι, όλοι αυτόν θα ψάχνουν, ενώ και ο αντίπαλος ενδείκνυται για μεγάλο σκορ.
Η συνέχεια στο betplayergr.com.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα