Το νου σας… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Το νου σας… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τούτο είναι το πρώτο pit stop της νέας σεζόν. Από αρχές Ιουλίου κινηθήκαμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, έναν μήνα αργότερα υποδεχθήκαμε τα πρωταθλήματα και τέλη Αυγούστου κόβουμε ταχύτητα, κάνουμε μια στάση για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια.
Λίγες οι επιλογές στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, αλλά αρκούντως ικανοποιητικές σε αποδόσεις και ευκαιρίες. Ετσι είναι όταν δεν υπάρχει μεγάλη αγωνιστική κίνηση. Μας δίνεται η δυνατότητα να μελετήσουμε πιο επισταμένα και να αναζητήσουμε τα σημεία που θα μας οδηγήσουν στο κέρδος. Ας δούμε σε γενικές γραμμές τι έχουμε για το ερχόμενο τριήμερο, ξεκινώντας… ανάποδα, από την Πέμπτη.
Πέντε μέρες πριν η Εθνική μας ομάδα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το πρώτο ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ (αν δεν το θυμάστε ή δεν το γνωρίζετε, αντιμετωπίζουμε το Γιβραλτάρ στις 6 Σεπτεμβρίου), θα περάσει μια βόλτα από το Αϊντχόφεν. Εκεί, στο «Φίλιπς Στάντιον», την περιμένει η Ολλανδία, η οποία βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης. Ο αποκλεισμός από τα τελικά του EURO πλήγωσε τον εγωισμό των «οράνιε», προχώρησαν σε αλλαγές και σε όλα τα φιλικά έκτοτε έπαιξαν πολύ ωραία μπάλα, πήραν αποτελέσματα (μοναδική ήττα, αυτή από τη Γαλλία με γκολ στο 88’) και δείχνουν να ξεπερνούν το σοκ που υπέστησαν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τέτοιου είδους… αγωνίες δεν είχε η Εθνική Ελλάδος. Κανένα σοκ δεν προκάλεσε η απουσία μας από τα γήπεδα της Γαλλίας, άλλωστε όταν τερματίζεις 6ος, ισόβαθμος με τα Νησιά Φερόες, δεν μπορείς να επικαλεστείς τίποτα, παρά μόνο οφείλεις να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις. Αυτό έλεγε πρόσφατα ο Μίκαελ Σκίμπε, ένα μικρό δείγμα πήραμε από τα δύο φιλικά (αρχές Ιουνίου) στην Αυστραλία και τις θετικές εμφανίσεις της γαλανόλευκης.
Εκτός από τα ματς της Εθνικής μας, στο πρόγραμμα της Πέμπτης υπάρχουν άλλα τρία σπουδαία τεστ. Οπως το Ιταλία – Γαλλία στο «Σαν Νικόλα» του Μπάρι (ντεμπούτο για τον Τζιανπιέρο Βεντούρα στον πάγκο των «ατζούρι»), το Βέλγιο – Ισπανία στις Βρυξέλλες (Ρομπέρτο Μαρτίνες από τη μία και Ζουλιέν Λοπετέγκι από την άλλη δίνουν το παρθενικό τους παιχνίδι ως ομοσπονδιακοί προπονητές), ενώ το χορό των σημαντικών φιλικών αγώνων συμπληρώνει το Τουρκία – Ρωσία στην Αττάλεια την Τετάρτη (κι εδώ έχουμε «πρώτη» για τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ στους Ρώσους).
Από τα υπόλοιπα ζευγάρια του μεσοβδόμαδου κουπονιού, σημειώστε τον πρώτο γύρο του Λιγκ Τρόφι, διαφοροποιημένο σχετικά με όσα ίσχυαν μέχρι πέρσι, καθώς πλέον θα συμμετέχουν και ομάδες της Πρέμιερ με τις ομάδες U23, ενώ θα διεξαχθεί σε 16 ομίλους, χωρισμένους ανά γεωγραφική περιοχή. Τα εξηγούν όλα λεπτομερώς οι συντάκτες της KINGBET στις σελίδες 12-15. Κατά τα άλλα, έχουμε αναμετρήσεις από Γ’ Γερμανίας, Ουαλία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Κύπελλο Ισπανίας (πολλά άγνωστα ονόματα), Β’ Σουηδίας, Β’ Φινλανδίας, Κύπελλο και Β’ Βραζιλίας, Αμερική, Κύπελλο Κολομβίας και Αργεντινής, Ουρουγουάη, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και Β’ Κίνας. Σε διεθνές επίπεδο, θα βρείτε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου από Λατινική Αμερική και Ασία, αγώνες U21, ενώ συνεχίζεται το Σουνταμερικάνα. Προσθέστε και μπάσκετ, ιππόδρομο, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, πόκερ, ώστε να έχετε πλήρη γνώση του σημερινού φύλλου. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Φιλικά με σημασία
Billaras (Betsellers): Η υπομονή είναι αρετή
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Καρέ του άσου α λα Μπραζίλ
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): «Βροχή» οι αλλαγές στους πάγκους
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Στόχο το Κύπελλο για τη «Φλου»
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Υπόθεση Μάντσεστερ ο φετινός τίτλος στο Νησί
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τραγικές εμφανίσεις με τους Ολλανδούς
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αήττητες εντός έδρας Αυστραλία και Ιαπωνία
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ραντεβού με τη Ραταϊκόφσκι…
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ξεμούδιασμα με Χ πριν από τα προκριματικά
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Τίμια, αντρικά και παντελονάτα
Αναλύουν
Γιάννης Αλυσανδράτος, Σταύρος Πραβής: Βαδίζοντας στο... άγνωστο
Σταμάτης Δημάκης: Καλές πιθανότητες για γκολ
Γιώργος Πετρίδης: Ρόστερ, ειδικό βάρος, μομέντουμ
Ντενίς Μάρκο: Ευρωπαϊκές… ζαριές
Γιώργος Κωστομοίρης: Προβληματίζουν αμφότερες
Δημήτρης Λεωνίδης: Γεμάτο απουσιολόγιο στη Στεάουα
Νίκος Κοτσαρίνης: Ο τρελός ρυθμός των Ρώσων
Γιώργος Καραμάνος: Βαθαίνει η κρίση στην Ιντερνασιονάλ
Χρήστος Χρυσαΐτης: Βγαίνει το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Βαγγέλης Κώστογλου: Τρεις φορές σε 8 μέρες
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα