Τελευταίο και… καλύτερο

Gazzetta team
Τελευταίο και… καλύτερο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Το τελευταίο ημερολογιακά, αλλά ίσως και πιο συναρπαστικό Grand Slam ξεκινά. Όλα τα φώτα στραμμένα στη Νέα Υόρκη και στα γήπεδα του «Φλάσινγκ Μίντοους». Αμερικανική… «κτηνωδία» με τον Ίσνερ να αντιμετωπίζει τον Τιαφόε και τον Σοκ να βρίσκει μπροστά του τον Φριτζ. Στη μάχη Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τσίλιτς και Ράονιτς
Κατηγορία: Grand Slam
Τόπος διεξαγωγής: Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.
Επιφάνεια: Σκληρή (ανοιχτό)
Έπαθλο: 21,862,744 $ (
Ημ/νία: 29 Αυγούστου - 11 Σεπτεμβρίου
Έτος ίδρυσης: 1881 (135η χρονιά)
Κάτοχος τίτλου (2015): Νόβακ Τζόκοβιτς
Τοπ κατάταξη: 1.Νόβακ Τζόκοβιτς (Σέρβος), 2.Άντι Μάρεϊ (Βρετανός), 3. Στάνισλας Βαβρίνκα (Ελβετός), 4. Ραφαέλ Ναδάλ (Ισπανός), 5. Μίλος Ράονιτς (Καναδός), 6. Κέι Νισικόρι (Ιάπωνας), 7. Μάριν Τσίλιτς (Κροάτης), 8.Ντομινίκ Τίεμ (Αυστριακός), 9.Τζο-Γουιλφρίντ Τσονγκά (Γάλλος), 10.Γκαέλ Μονφίς (Γάλλος)
Πληροφορίες τουρνουά: Το τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν ανοίγει τις πύλες του. Οι καλύτεροι αθλητές του πλανήτη βρίσκονται ήδη στη Νέα Υόρκη για να μαζέψουν βαθμούς και χρήματα, αλλά και να διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα τουρνουά στη διάρκεια κάθε έτους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο φετινό Us Open, καθώς διεξάγεται λίγο μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών αγώνων, όπου και συμμετείχαν οι περισσότεροι αθλητές. Η επιφάνεια είναι η σκληρή και τα γήπεδα ανοιχτά. Συνολικά 22 γήπεδα τένις «απλώνονται» στο Φλάσινγκ Μίντοους της Νέας Υόρκης, με κεντρικό court το «Arthur Ashe» 23.771 θέσεων. Το «ArthurAshe» διαθέτει και ανασυρόμενη οροφή, σε περίπτωση που έχουμε κακές καιρικές συνθήκες.
Νικητής την περσινή χρονιά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ. Περισσότερες κατακτήσεις έχουν τρεις αθλητές. Κόνορς, Σάμπρας και Φέντερερ έχουν σηκώσει από πέντε φορές το τρόπαιο. Τέσσερις διαφορετικοί παίκτες νίκησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια (Μάρεϊ 2012, Ναδάλ 2013, Τσίλιτς 2014 και Τζόκοβιτς 2015).
Σημαντικό το γεγονός ότι το US Open αποτελεί το μοναδικό Grand Slam που έχει τάι μπρέικ σε όλα τα σετ. Αυτό σημαίνει πως αν οδηγηθούμε σε πέμπτο σετ και το σκορ του πέμπτου σετ διαμορφωθεί σε 6-6 γκέιμς, τότε θα έχουμε τάι μπρέικ και όχι συνέχεια του παιχνιδιού μέχρι να προηγηθεί κάποιος παίκτης με δύο γκέιμ διαφορά. Ο Φέντερερ μάλιστα το έχει καταφέρει συνεχόμενες φορές (2004-2008).
Bet info: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να πάρει ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η «κατάρα» όμως για τον Σέρβο συνεχίστηκε και στο Ρίο. Ο Ντελ Πότρο τον απέκλεισε νωρίς και έτσι έμεινε με το χάλκινο του 2008 στο Πεκίνο. Φυσικά στα τουρνουά ATP και Grand Slam είναι από τους κυρίαρχους απολαμβάνοντας τη θέση του Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη εδώ και καιρό. Με ψυχολογία ο Μάρεϊ μετά το δεύτερο σερί χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες. Έμεινε ωστόσο από δυνάμεις στο Masters του Σινσινάτι και έχασε τον τελικό από τον Τσίλιτς.
Σε καλή κατάσταση δείχνει και ο Μίλος Ράονιτς, στάσιμος ο Ντομινίκ Τίεμ. Ανεβασμένος αρκετά ο Βούλγαρος Ντιμιτρόφ, έφτασε στους 8 στο Τορόντο και στα ημιτελικά στο Σινσινάτι. Ο Ναδάλ αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό στον καρπό του και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο διπλό των ανδρών στο Ρίο. Δεν δείχνει ωστόσο να πατάει εντελώς καλά, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται.
Γνωστή αλλά και τεράστια η απουσία του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει σε κανένα τουρνουά μέσα στο 2016, θέλοντας να αποθεραπευτεί πλήρως από την επέμβαση στο γόνατο μετά το Grand Slam της Αυστραλίας. Για τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα να σημειώσουμε ότι: Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τσίλιτς και Ράονιτς βρίσκονται στο ίδιο ταμπλό, συνεπώς δεν γίνεται να βρεθούν σε τελικό, παρά μόνο στα ημιτελικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Μάρεϊ, Βαβρίνκα, Νισικόρι και Τίεμ.
Εκτίμηση: Ο Μάρεϊ φαίνεται να έχει καλύψει το «κενό» του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ο Σέρβος παραμένει το φαβορί στις σκληρές επιφάνειες. Μίλος Ράονιτς και Νισικόρι δείχνουν ανεβασμένοι και ίσως διεκδικήσουν μία θέση στην τετράδα. Πεσμένος δείχνει ο Στάνισλας Βαβρίνκα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχει την ποιότητα να ανεβάσει ρυθμούς. Στα υπόψη και ο Μάριν Τσίλιτς, έχει ψυχολογία από την κατάκτηση του Masters πρόσφατα, ενώ μην ξεχνάμε πως ήταν ο νικητής εδώ πριν δύο χρόνια (2014). Σίγουρα πολλοί θα τσεκάρετε και τον Ντελ Πότρο. Προσοχή στους γηγενείς παίκτες, πάντα κάνουν εκπλήξεις, ιδιαίτερα στους πρώτους γύρους.
Η συνέχεια στο kingbet.net

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Instagram
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα