Ανασύνταξη με σκόρερ και Κύπρο

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Ανασύνταξη με σκόρερ και Κύπρο

Ανασύνταξη με σκόρερ και Κύπρο

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
 
Χαιρετώ, να φύγει και να μην ξανάρθει μέρα όπως η χθεσινή, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε δεν περνάει από το χέρι μας αποκλειστικά. Δεν θα δικαιολογηθώ, υπάρχουν και οι κακοί απολογισμοί στο πρόγραμμα. Πάλι να είχα την ευκαιρία να ποντάρω κάτι το Σάββατο εκ νέου τα χθεσινά θα έπαιζα, που όπως είχα επισημάνει ήταν και οι πρώτες επιλογές που είχα κυκλώσει 24ωρα πριν. Επειδή λοιπόν το στοίχημα είναι και θέμα  ψυχολογίας σήμερα δεν πρόκειται να ανοιχτώ ιδιαίτερα.
 
Ξεκινώντας από την Κύπρο που εν τέλει διεξάγονται δυο αναμετρήσεις βρίσκω λόγο να ποντάρω στο διπλό της ΑΕΖ κόντρα στην Καρμιώτισσα. Και οι δυο την πρώτη αγωνιστική εμφανίστηκαν ανταγωνιστικές και απέδειξαν ότι δεν ήρθαν για τουρισμό στη μεγάλη κατηγορία. Η Καρμιώτισσα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Αρη που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα διαβασμένη, αλλά στις τελικές υστέρησε και ισοφαρίστηκε στο 88’. Στον αντίποδα η ΑΕΖ με τον Κώστα Πάγκαλο (πρώην Πλατανιάς) να σημειώνει χατ τρικ ισοπέδωσε τον Εθνικό Αχνας (3-1), μια ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει να προβληματίζει τόσο ανασταλτικά.
 
Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που γνωρίζονται καλά από την κοινή τους παρουσία στη Β’ Κατηγορία. Αναμένω ένα ισορροπημένο ματς με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Προσωπικά, θα πάω προς τα δεξιά, κυρίως διότι η ΑΕΖ με έπεισε περισσότερο στο επιθετικό σκέλος. Το σημείο δέχτηκε πιέσεις, ωστόσο όσο το διπλό είναι πάνω από δυόμιση μονάδες θεωρώ πως υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.
 
Αναλυτικότερα οι επιλογές στο bxpbet.com
 
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
 
 
 
 
Ακολουθήστε μας στο Twitter
 
 

 
Ακολουθήστε μας στο Instagram
 

Instagram

 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Best of internet