Είναι ωραία μακριά από τον «Παράδεισο»

Gazzetta team
Είναι ωραία μακριά από τον «Παράδεισο»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Παραφράζοντας λίγο το θρυλικό μουσικό κομμάτι επικεντρωνόμαστε στη ρεβάνς της Σέλτικ στο Ισραήλ.
Χαιρετώ, θα αναρωτηθείτε ορισμένοι τι σχέση έχουν οι Τρύπες κα οι στίχοι «είναι ωραία στον παράδεισο» με τη σημερινή στήλη. Ο λόγος είναι πως το «Σέλτικ Παρκ», έδρα της Σέλτικ, χαρακτηρίζεται από τους φιλάθλους της ομάδας «Παράδεισος». Εξίσου ωραία ωστόσο προσμένω να είναι η βραδιά για τους Bhoys και μακριά από αυτόν απόψε.
Στο Ισραήλ λαμβάνει χώρα ο επαναληπτικός με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Θυμίζω στο πρώτο παιχνίδι οι Σκωτσέζοι ήταν ισοπεδωτικοί και επικράτησαν 5-2. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο των Ισραηλινών που για λίγο το πίστεψαν στη Γλασκώβη (στο 3-2), αλλά στη συνέχεια οι πρωταθλητές Σκωτίας «καθάρισαν» μια και καλή την αναμέτρηση.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ο σύλλογος προέρχεται από άλλη μια καλή εμφάνιση, καθώς το Σάββατο υπέταξε 4-2 τη φιλότιμη Σεντ Τζόνστον, σε μια αναμέτρηση που κατάφερε πάλι να μας καρδιοχτυπήσει με τα μπλακ άουτ του. Με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο παρατηρείται στα πρώτα αυτά παιχνίδια πιο ελκυστική εικόνα και με τον Ντάιλα είχε επιχειρήσει να αποδώσει τέτοια επιθετική εικόνα, ωστόσο δεν είδαμε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα θετικά ως τώρα είναι η προσήλωση στο πλάνο για τον σκωτσέζικο σύλλογο, ενώ η έλευση του άλλοτε τεχνικού της Λίβερπουλ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.
Βεβαίως, υπάρχουν και αρνητικά, καθώς τόσο κόντρα στη Σεντ Τζόνστον, όσο και στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς έπαθε μπλακ άουτ σε ορισμένα διαστήματα στα μετόπισθεν (στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως), αφήνω στην άκρη τα φιλικά προετοιμασίας.
Βασιζόμενος στη φόρμα του στράικερ Γκρίφιθς, στο ότι ο χρήσιμος μέσος ΜακΓκρέκορ πήρε ανάσες το Σάββατο, όπως και στην πειθαρχία και το καλό κλίμα που επικρατεί στη Σέλτικ εκτιμώ ότι οι τρεις μονάδες που τιμάται η νίκη της Σέλτικ είναι ικανοποιητικές, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Η συνέχεια του άρθρου στο bxpbet.com
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα