Λίγα και καλά

Gazzetta team
Λίγα και καλά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο έπεσα για ύπνο χθες βράδυ λόγω των αποτελεσμάτων στη Β’ Γαλλίας, πλατύ χαμόγελο έσκασα και στο ξύπνημα σήμερα το πρωί, βλέποντας τα βιντεάκια με το άλμα της Στεφανίδη που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Το περνάμε στο ντούκου πολλές φορές, αλλά για το μικρό μέγεθος της χώρας μας, οι επιτυχίες μας στον αθλητισμό, διαχρονικά σε όλα σχεδόν τα σπορ, ομαδικά και ατομικά, είναι ασύλληπτες. Που να είχαμε και καμιά σοβαρή οργάνωση σε υποδομές, ομοσπονδίες, υφυπουργεία αθλητισμού, συλλόγους κτλ. «Οργια» θα κάναμε…
Πολλά μπράβο στους ολυμπιονίκες μας, αλλά και στα παιδιά που απλά συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (δεν είναι μικρή υπόθεση να φτάσεις εκεί), πολλά μπράβο και στα… παλικάρια της Τρουά (κυρίως) και της Μπρεστ. Ακου εκεί 7 φράγκα σημείο στη Β’ Γαλλίας, Αύγουστο μήνα, σε ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη L1. Το μπράβο στην Μπρεστ πάει στην γκολάρα με το οποίο γίνεται το 3-2 στο φινάλε, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση της Βαλενσιέν. Μόνο η Οσέρ μας τα χάλασε, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Φτου-φτου να μην την ματιάσουμε, μια χαρά έχει ξεκινήσει η σεζόν.
Με την έναρξη του Καμπιονάτο, της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Τουρκίας αυτό το Σ/Κ, το ποδοσφαιρικό τοπίο αρχίζει να θυμίζει… χειμώνα, παρόλο που το ημερολόγιο γράφει σήμερα 20 Αυγούστου και πολύς κόσμος ακόμα κάνει τα μπάνια του. Παραλίγο θα ξεκινούσε και το δικό μας πρωτάθλημα, αλλά εμείς είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας. Μεγάλη και μίζερη η κουβέντα περί ελληνικού ποδοσφαίρου, το ενδιαφέρον των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων για το ντόπιο προϊόν ολοένα και μειώνεται, με αποκλειστική ευθύνη όλων των παραγόντων που εμπλέκονται σ’ αυτό το «παιχνίδι», μεταξύ αυτών και της δικής μας φάρας, των δημοσιογράφων. Τέλος πάντων, το κόβω εδώ, ήδη με έριξε ψυχολογικά και μόνο η σκέψη των άδειων εξέδρων στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα, των ανακοινώσεων για την διαιτησία κτλ, κτλ… Την άλλη βδομάδα που ξεκινά και η Μπουντεσλίγκα, το κουπόνι θα… πλημμυρίσει από αγώνες. Αυτός είναι και ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τους παίκτες του στοιχήματος, αφού όσο περισσότερα ματς και επιλογές φαινομενικά έχει το κουπόνι, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο της τελικής διαλογής.
Πάμε στο δια ταύτα, αναφέρω τις σκέψεις μου για όλο το Σ/Κ, καθώς οι περισσότεροι παίζετε δελτία διημέρου αυτή την εποχή. Καλό το στοίχημα, αλλά το καλοκαίρι οδεύει στο φινάλε του και οι τελευταίες βουτιές είναι ανεκτίμητης αξίας. Εχουμε και λέμε, λοιπόν, ξεκινάω από Γαλλία. Η Μονακό, όπως έγραφα στο χθεσινό φύλλο της Kingbet, θα παίξει με πολλές αλλαγές σήμερα στη Ναντ ενόψει της ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ, γι’ αυτό και «γύρισε» σε φαβορί ο άσος της Ναντ. Δεν μπλέκω όμως, ο Ζαρντίμ έχει αρκετές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Μακριά κι από το over, παρόλο που είναι μόνιμη κατάσταση στα ματς των Μονεγάσκων μέχρι στιγμής τα 3 τουλάχιστον γκολ. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Μποζουάρ», βαριά-βαριά ένα γκολ έχουν συνήθως και η Ναντ του Ζιράρ θα είναι πολύ σφιχτή φέτος.
Το Τουλούζ-Μπορντό είναι κλασικό ντέρμπι του Σαμπιονά με αντιπαλότητα («derby de la Garonne» το λένε οι Γάλλοι), παραδοσιακά έχει γκολ, ελκυστικό το 2.20 του over. Η Μπορντό του Γκουρβενέκ βάσει των όσων έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας και στο 3-2 της πρεμιέρας με τη Σεντ Ετιέν, θα είναι φουλ του overφέτος. Ισως δούμε και το πρώτο γκολ του Μενέζ με τη φανέλα των Γιρονδίνων. Η Τουλούζ έκανε φάσεις στο 0-0 με τη Μαρσέιγ και μπροστά στο κοινό της θα παίξει ακόμα πιο ανοιχτά, το μόνο που με ανησυχεί είναι η άσχημη κατάσταση του τερέν. Κρατάω το g/gστο 1.90+,υπό τον φόβο του 1-1, σκορ που «παίζει» πολύ σε όλα τα ντέρμπι.
Πιθανό over, ακόμα πιο καλοπληρωμένο (2.30+), το Λοριάν-Μπαστιά, με τους γηπεδούχους να έχουν εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση, αλλά και δίδυμο ανάγκης στα στόπερ σήμερα. Οι Κορσικανοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκεί, έχουν όμως γρήγορους επιθετικούς που μπορούν να κάνουν την ζημιά στην κόντρα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο betplayergr.com.

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα