Με στυλ… ελληνικό

Gazzetta team
Με στυλ… ελληνικό

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Πετρίδη από το betplayergr.com.

Μετά από το «σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ, τα φώτα στρέφονται στο Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο υπάρχει έντονο ελληνικό χρώμα.

Καταρχάς, με το ματς του Παναθηναϊκού δεν θέλω να μπλέξω, όσο κι αν βλέπω τους «πράσινους» σε καλή κατάσταση. Από ‘κει και πέρα, στις άλλες δύο ελληνικές ομάδες, θαρρώ πως όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές τους ορέξεις. Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο με τον Άγιαξ, λίγο ήθελε να τον αποκλείσει και σίγουρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τη Ντιναμό Τιφλίδας. Πιστεύω λοιπόν πως οι Θεσσαλονικείς θα «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι η νέα αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει ως ένα είδους ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Προφανώς και οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι ποιοτικά από την «πρωτάρα» Αρούκα, η οποία την Κυριακή δεν είχε την γνωστή της αποτελεσματικότητα και ηττήθηκε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας από μια μικρομεσαία ομάδα, όπως είναι η Μποαβίστα. Χθες είχα «σταμπάρει» το διπλό σε αποδόσεις του 2.20 και το θεωρούσα… σούπερ, πλέον το βρίσκω οριακά αποδεκτό, αλλά και πάλι το επιλέγω.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και τις προτάσεις του Γιώργου Πετρίδη στο betplayergr.com

 

Τελευταία Νέα