Πρώτο χέρι… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Πρώτο χέρι… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μπήκαμε στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι μας χάρισαν ένα υπέροχο τετραήμερο (και μαύρους κύκλους στα μάτια). Παρακολουθήσαμε λοιπόν το πρώτο χρυσό -ever- του Πουέρτο Ρίκο, κατόρθωμα της ατρόμητης Μόνικα Πούιγκ επί του Νο.2 στο τένις, Γερμανίδας Κέρμπερ.
Είδαμε ακόμη την μπάλα (από το τρίποντο του 35χρονου Νοσιόνι) να αναπηδά τέσσερις φορές στην μπασκέτα της Βραζιλίας πριν περάσει από το διχτάκι και στείλει το ματς στην παράταση. Στη δεύτερη παράταση οι Αργεντινοί νίκησαν 111-107.
Εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα, τέσσερις ώρες αργότερα οι Ισπανοί επικρατούσαν με 50 πόντους διαφορά των πρώτων και αήττητων Λιθουανών! Στον στίβο, στον πρώτο κιόλας τελικό, η Αγιάνα από την Αιθιοπία συνέτριβε κατά 14 δευτερόλεπτα το παγκόσμιο ρεκόρ στα 10.000 μέτρα γυναικών, ρεκόρ που κρατούσε από το 1993.
Στον δίσκο, ο Γερμανός «έκλεβε» το χρυσό από το σούπερ φαβορί Πολωνό Μαλαχόφσκι στην τελευταία βολή του αγωνίσματος. Στην αναμονή μας, δε, για την επιβεβαίωση του Μπολτ ως καλύτερου σπρίντερ όλων των εποχών τα βαριά χαράματα της Δευτέρας, ο Νοτιοαφρικανός Φαν Νίκερικ έσπαγε το ρεκόρ του «πάπια» Μάικλ Τζόνσον στα 400 μ., τρέχοντας από την όγδοη διαδρομή. Και χθες το πρωί, 11:20 ώρα Ρίο, η Πολωνή Βλόνταρτσικ έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφύρα.
Οι εκπληκτικές μονομαχίες στα ημιτελικά, αλλά και στον τελικό του τένις ανδρών, όπου μετά από 4 ώρες ο Μάρεϊ διατήρησε τον τίτλο του νικώντας τον συγκινητικό Ντελ Πότρο, οι 97 πόντοι των Γάλλων στους 100 των ΗΠΑ, το κλάμα της Υφαντίδου στις δηλώσεις της μετά το τέλος του επτάθλου, οι τερματισμοί των τριών δρομέων μας στον μαραθώνιο γυναικών ήταν κάποιες ακόμα από τις στιγμές αυτών των εξαιρετικών Αγώνων.
Το τρέχον τριήμερο εμπλουτίζεται με ευρωπαϊκούς αγώνες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να μην έχουμε ελληνική ομάδα, έχουμε όμως κυπριακή. Μετά τη Ρόζενμποργκ, ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πετάξει εκτός διοργάνωσης την Κοπεγχάγη, η οποία είναι αήττητη φέτος έχοντας βρει δίχτυα και στους εννέα αγώνες της. Την πρωταθλήτρια Δανίας, η οποία έχει να χάσει εντός έδρας από τον περσινό Αύγουστο (19 νίκες, 5 ισοπαλίες), τη συναντά δεύτερη φορά. Το 2009, και τότε στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ έχασε 1-0 στη δανέζικη πρωτεύουσα, νίκησε όμως 3-1 στον επαναληπτικό και προκρίθηκε στους ομίλους.
Ακόμα και αν ο πρωταθλητής Κύπρου δεν τα καταφέρει, έχει εξασφαλισμένη μία θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που ευελπιστούν να βρεθούν οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι. Στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομάδα που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Γεωργία (16), Ντιναμό Τιφλίδας, και η οποία έχει μόνο μία ήττα στα έντεκα τελευταία εντός στο Γιουρόπα Λιγκ.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Δύο ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπρόντμπι, η οποία στον προηγούμενο γύρο πέταξε έξω τη Χέρτα και η οποία είναι αήττητη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Την Κυριακή έριξε τέσσερα στην επίσης Ευρωπαία Σοντερίσκε, με τον Τέεμου Πούκι να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ για τρίτο σερί ματς (8 γκολ σε 3 αγώνες). Ο Φινλανδός επιθετικός ήταν βασικός και στο περσινό πρώτο παιχνίδι της Μπρόντμπι με τον ΠΑΟΚ στη φάση των πλέι οφ, όταν έχασε 5-0 στην Τούμπα.
Στις δέκα το βράδυ, ο Ολυμπιακός γίνεται η δεύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Αρούκα στην πρώτη αυτή ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Η ολλανδική Χεράκλες ήταν η πρώτη και την απέκλεισε με 0-0 εντός και 1-1 στο Αλμέλο. Ο σύλλογος που ιδρύθηκε τα Χριστούγεννα του ’51 στο Αρούκα, μια πόλη 22.000 κατοίκων πλησίον του Πόρτο, μετέχει φέτος για τέταρτη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Την Κυριακή στην πρεμιέρα έχασε 2-0 στην έδρα της γειτόνισσα Μποαβίστα.
Οι ρεβάνς των αγώνων θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, για να ακολουθήσει την επόμενη μέρα (25 Αυγούστου) η κλήρωση των ομίλων στο Μονακό. Εως τότε θα έχουν ξεκινήσει κάποια ακόμα σημαντικά πρωταθλήματα, όπως η Α’ και Β’ Ισπανίας, το Καμπιονάτο, η Τουρκία… και η Σούπερ Λίγκα, για τα οποία μπορείτε να προετοιμαστείτε από σήμερα, μελετώντας τα κατατοπιστικά δισέλιδα της King Bet που κρατάτε στα χέρια σας. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Παρασκευή με ένα γεμάτο πρόγραμμα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το μεγάλο παιχνίδι στο «Ντραγκάο»
Billaras (Betsellers): Wenger knows ή όχι;
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): «Πιάστε τον… Πούκι!»
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Εχει λάθη το «σεντόνι»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Προσεκτικά στην Πορτογαλία
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Χωρίς διπλό στα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Εμπρός της Ντάνταλκ παλικάρια...
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Καλοπληρωμένα over και αουτσάιντερ
Κώστας Παπαδάκης (Νενικήκαμεν): Αγώνες ή Games;
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Μάγκας ο Μουρίνιο με τα πορτοφόλια των άλλων
Αναλύουν
Bαγγέλης Λυκάκης: Ανεβαίνει επίπεδο η Εσπανιόλ
Σάββας Σπανούδης: Επόμενη στάση: 200 μ.
Πάνος Γαρίδης: Ανοίγει η ψαλίδα, με στόχο ρεκόρ και Τσάμπιονς Λιγκ
Γιάννης Αλυσανδράτος: Το σερί και η ικανότητα του Μακ Κάρθι
Μάρκος Xάννα: Της αμύνης τα παιδιά
Δημήτρης Κοντοές: To ντέρμπι των... φαβορί
Σταύρος Πραβής: Η… ζημιάρα Μόρκαμ
Γιώργος Ντυμένος: Η ώρα της αλήθειας...
Αντώνης Οικονομίδης: Ταμάμ ή (άει) σιχτίρ;
Γιώργος Πετρίδης: Κόλαση-παράδεισος, ένα... τσιγάρο δρόμος
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Το χειρότερο ξεκίνημα η Αζούλ
Γιώργος Καραμάνος: Aν χάσει... χάνεται η Σαμπάιο
Χρήστος Χρυσαΐτης : Δύο ματς σε 24 ώρες η Νασιονάλ
Δημήτρης Σιώρης: Προβάδισμα οι έδρες
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα