Εχει μπει με το... αριστερό

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Εχει μπει με το... αριστερό

Εχει μπει με το... αριστερό

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σταύρου Πραβή στο bxpbet.com.     

Καλημέρα σε όλους! Εχει μπει για τα καλά η χρονιά στην Αγγλία. Ασταμάτητο το πρόγραμμα, αφού μεσοβδόμαδα διεξήχθη ο πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ, ακολουθεί (16/8) εμβόλιμη αγωνιστική και την παραπάνω εβδομάδα (ξανά μεσοβδόμαδα) ο δεύτερος γύρους του Λιγκ Καπ. Για να μην τα πολυλογώ, μέχρι τέλη Αυγούστου, οι αγγλικές ομάδες θα παίζουν Σάββατο – Τρίτη. Με εξαίρεση, βέβαια, όσες έχουν αποκλειστεί, οι οποίες έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Και για να μην ξεχάσω, εκτός του Λιγκ Καπ, στις 29 Αυγούστου ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες της Λιγκ 1 και Λιγκ 2 για το Λιγκ Τρόφι. Πολλά δεν είπα όμως; Πάμε να δούμε τι παίζουμε.

Το βασικό ποντάρισμα της ημέρας θα είναι από την Λιγκ 2. Προσπάθησα να βρω και άλλες αναμετρήσεις με διαφορετικό χρώμα πλην Αγγλίας στη στήλη, όμως ελάχιστα είναι τα πρωταθλήματα που έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Χρειάζεται χρόνο και να περάσουν οι πρώτες αγωνιστικές. Εκεί που ξεχώρισα κάτι ήταν η Αυστρία και σε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι. Θα το «τσεκάρουμε» στη συνέχεια.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και τις προτάσεις του Σταύρου Πραβή, στο bxpbet.com

Best of internet