Το παρολίγον πάθημα που έγινε μάθημα…

Gazzetta team
Το παρολίγον πάθημα που έγινε μάθημα…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάρκου Χάννα στο bxpbet.com.

Επιλέγοντας φιλικά με πολύ αδύναμους αντιπάλους (Κίνα δις, Νιγηρία, Βενεζουέλα) και εκκινώντας την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων τους κόντρα στους πιο αδύναμους αντιπάλους του ομίλου (Κίνα, Βενεζουέλα), ήταν απολύτως λογικό οι αστέρες του ΝΒΑ να θεωρήσουν πως το επίπεδο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι παρόμοιο με αυτό που βρήκαν μπροστά τους ως τώρα. Μπορεί το προπονητικό τιμ ή ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες να δήλωναν πως γνωρίζουν τις… κακοτοπιές, ωστόσο το μυαλό του αθλητή πάντα λειτουργεί σε διαφορετικές στροφές. Το παιχνιδάκι «πέτρα, μολύβι, χαρτί» που έπαιξαν Ντερόζαν και Μπάτλερ για μια βολή στην πρεμιέρα με την Κίνα μπορεί να παρουσιάστηκε ως αστείο, ωστόσο αποδείκνυε πως οι παίκτες είχαν πάρει μάλλον ελαφρά την ολυμπιακή προετοιμασία. Για να μην αναφερθούμε στα νυχτοπερπατήματα του Κάζινς και των υπολοίπων σε ευαγή ιδρύματα της πόλης του Ρίο.

Προς τι όμως η, μακροσκελής, εισαγωγή - ανάλυση της ψυχοσύνθεσης των NBAers; Διότι απλώς, απέναντι στην Αυστραλία, βρήκαν τον πραγματικό βαθμό δυσκολίας των Αγώνων. Αντιμετώπισαν ένα σύνολο με σαφές πλάνο, σχέδιο διαχείρισης ειδικών καταστάσεων, αλλά κυρίως ικανό να τους φθείρει σωματικά και ψυχολογικά. Με απλά λόγια τα… βρήκαν σκούρα για πρώτη φορά από την στιγμή που δημιουργήθηκε η φετινή εκδοχή της Team USA και το γεγονός τους «ανάγκασε» να εμφανίσουν στοιχεία που «έκρυβαν» επιτυχημένα σχεδόν μια δεκαετία.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου και τις προτάσεις του Μάρκου Χάννα στο bxpbet.com

 

Τελευταία Νέα