Αποθέωση στην Kingbet της Τρίτης

Gazzetta team
Αποθέωση στην Kingbet της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν με ένα υπέροχο ξενύχτι την Παρασκευή και την τελετή έναρξης. Το διήμερο που ακολούθησε αρχίσαμε να συνηθίζουμε σιγά σιγά το τζετ λαγκ, μένοντας ξύπνιοι τα βράδια για να παρακολουθήσουμε τους Αμερικανούς να βάζουν 30 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο, την Αργεντινή να παίρνει το πρώτο χρυσό στο Ρίο (τζούντο γυναικών), τη φοβερή Βελγίδα Φλίπκενς να αποκλείει στον πρώτο γύρο τη Βίνους Γουίλιαμς που στο τελευταίο σετ προηγούταν 4-1, τον Ελληνα πρωταθλητή στο πιγκ πογκ Παναγιώτη Γκιώνη να προσφέρει ένα μοναδικό ματς με την ιαπωνική μηχανή Μιζουτάνι που έπιανε τα πάντα, τους Βραζιλιάνους βολεϊμπολίστες να ίπτανται στην άμμο κάτω από τον έναστρο ουρανό αλλά να χάνουν από τους λυγερόκορμους Κουβανούς, και, τέλος, το πρώτο φαβορί για χρυσό στο τένις, Τζόκοβιτς, να αποχωρεί κλαίγοντας μετά την ήττα από τον Ντελ Πότρο.

Κινούμενοι (και κοιμώμενοι) πλέον σε ώρες Βραζιλίας, αύριο το βράδυ θα είμαστε εκεί, στο μπαλκόνι με την τηλεόραση και τα ποτά, και πιθανόν με τον Μάρκο Χάννα, για το μπασκετικό ΗΠΑ - Αυστραλία. Μια Αυστραλία που το Σάββατο καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τους Γάλλους. Εμείς τον Χάννα θα τον έχουμε μαζί μας, εσείς θα τον έχετε μέσω των αναλύσεων και εκτιμήσεών του στη σελίδα 50. Εκτός του μπάσκετ, στο παρόν τεύχος θα βρείτε όπως πάντα ρεπορτάζ για τους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και για το χάντμπολ, από τον προπονητή/παίκτη της χειροσφαίρισης, Ανδρέα Μπεκρή.

Εκτός Ολυμπιάδας, για τρίτη σερί χρονιά στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ έχουμε ισπανική αναμέτρηση. Το ’14 η Σεβίλλη έχασε 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πέρσι 5-4 στην παράταση από την Μπαρτσελόνα. Φέτος αντίπαλός της είναι πάλι η Ρεάλ, αυτήν τη φορά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αποθεραπεύεται. Το ματς διεξάγεται στο Τρόντχαϊμ, στο «Λέρκενταλ» της Ρόζενμποργκ.

Το μενού προσφέρει ακόμα αγώνες για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το οποίο στον πρώτο αυτό γύρο περιλαμβάνει ομάδες της Τσάμπιονσιπ, της Α’ και της Β’. Στη Σκωτία είναι πιο προχωρημένοι, καθώς μετά τους ομίλους που ολοκληρώθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες, είμαστε στη φάση των «16». Η κάτοχος Ρος Κάουντι αποκλείστηκε στους ομίλους, η φιναλίστ (και κυπελλούχος) Χιμπέρνιαν υποδέχεται την ομάδα της Τσάμπιονσιπ (όπως και η ίδια η Χιμπέρνιαν), Κουίν Οφ Σάουθ. Μόλις οι δύο από τους οκτώ αγώνες είναι ανάμεσα σε συλλόγους της Πρέμιερ: Σέλτικ εναντίον Μάδεργουελ (7-0 στην τελευταία τους συνάντηση πριν από δυόμισι μήνες) και Σεντ Τζόνστον - Χαρτς (4 over στα 5 τελευταία τους). Χωρίς ομάδες της ανώτατης κλίμακας ο πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ Γαλλίας (11 αναμετρήσεις).

Πλήρης δράση στη Φινλανδία, όπου μετά την αγωνιστική των ισοπαλιών (έξι σε ισάριθμα ματς), είχαμε την πρωτοπόρο και ομάδα με την καλύτερη άμυνα Μάριεχαμν να τρώει πέντε στην έδρα της από την τελευταία Χέλσινγκφορς, που αντιμετωπίζει τώρα στην κοινή τους έδρα την Ελσίνκι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς Ιντερ Τούρκου - Βάνταα, με τον προπονητή και δύο παίκτες της Βάνταα να είναι εδώ και μερικές μέρες μέλη της Ιντερ Τούρκου.

Τα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία που θα βρείτε στα αφιερώματα των Α’ Γαλλίας, Α’ Πορτογαλίας και Πρέμιερ Αγγλίας θα σας βάλουν από τώρα σε κινητοποίηση εν όψει του επόμενου κουπονιού. Εως τότε, καλή επιτυχία στις επιλογές σας στο τρέχον πρόγραμμα.

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: To «ντέρμπι» στη Νορβηγία
Billaras (Betsellers): Πογκμπά, το μεγαλύτερο λάθος της Μάντσεστερ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η πρώτη επαφή με τις μικρές Aγγλίδες...
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Επανεκκίνηση σε slow motion
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Επαλήθευση 8% για τα φαβορί διπλά έως 1.95!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Επιμένων... ελβετικά
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Eφτασε το πλήρωμα του χρόνου
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Τι δεν μπορεί να κάνει ο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Αναλύουν

Mάκης Μηνδρινός: Οταν το φαβορί δίνει 3.50 και... δεν είναι φαβορί!
Bαγγέλης Λυκάκης: Απουσίες για Ρεάλ, πρεμιέρα Σαμπαόλι στη Σεβίλλη
Σάββας Σπανούδης: Την ξέρει τη Βάνταα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, σημειώσατε άσο
Μάρκος Xάννα:
Δημήτρης Κοντοές: Βάπτισμα επιστροφής
Γιάννης Καραγιάννης: Ρίσκο με την Πάρτικ Θιστλ
Χρήστος Στεργίου: Λανς και Νιμ οι «τυχερές»
Γιώργος Πετρίδης: «Αποκαθήλωση» ή σπάσιμο της… κατάρας;
Μίλτος Ζωγράφος: «Μυρίζει» γκολ
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: «Ταύροι» μαινόμενοι

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

 

Τελευταία Νέα