Πρέστον και βλέπουμε

Πρώτο αγγλικό ποντάρισμα της χρονιάς από Αγγλία. Ενα ξεκάθαρο λάθος στην Τσάμπιονσιπ, διερευνητικά στη Λιγκ 1.

Πρέστον και βλέπουμε

Πρέστον και βλέπουμε

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου στο bxpbet.com. 

Καλή αρχή και καλές επιλογές να έχουμε (το είπα και την Τετάρτη, το επαναλαμβάνω για τους «φρέσκους»). Χθες, κάναμε την πρώτη σκιαγράφηση ομάδων και προπονητών, για να σχηματίσετε εικόνα, τουλάχιστον για την αρχή. Καιρός για ανοίγματα δεν είναι, συντηρητικά τα πρώτα πονταρίσματα και από τον επόμενο μήνα (όπου θα κλείσει και η μεταγραφική περίοδος) βλέπουμε.

Ποντάρισμα στην ετοιμότητα
Ενδιαφέρον το εγχείρημα της Ρέντινγκ, που θα επιδιώξει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ και η χαμηλή τοποθέτηση του πήχη από τον Γιαπ Σταμ τής εξασφαλίζει χρόνο, μέχρι να βρει τα πατήματά της. Βέβαια, υπάρχουν και αρνητικά. Κυριότερο η απειρία του πρώην άσου της Μάντσεστερ (πρώτη του δουλειά) και η επιλογή να κάνει ευρωπαϊκά... ψώνια. Αντιθέτως, η Πρέστον διατήρησε τον Σάιμον Γκρέισον στην τεχνική ηγεσία (εγγύηση), δεν άλλαξε τίποτα από τον βασικό κορμό, ίσα ίσα πρόσθεσε παίκτες που θα την ανεβάσουν ακόμα περισσότερο. 

Κρατούμενο πρώτο, λοιπόν, ο βαθμός ετοιμότητας. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό, οι απουσίες που προέκυψαν στην front line της Ρέντιγνκ, που θα στερηθεί τις βασικές επιλογές (Κέρμογκραντ, Σάμουελ, Μέντες και ΜακΛίρι). Συμψηφίζοντας τους παράγοντες, το διπλό στο 3.50 αποκτά νόημα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις προτάσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου στο bxpbet.com

 

Best of internet