Συμπεράσματα και (λίγο) στοίχημα

Gazzetta team
Συμπεράσματα και (λίγο) στοίχημα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Η επιστροφή της στήλης έπειτα από απουσία περίπου δυόμιση μηνών, παραδοσιακά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρεμιέρα στις δύο κατηγορίες της Ολλανδίας
Το φετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία αναμένεται να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αφενός γιατί οι διαφορές ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες δεν δείχνουν ιδιαιτέρως μεγάλες, αφετέρου γιατί επιστρέφει ο κανονισμός του υποβιβασμού για την ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (τα τρία τελευταία χρόνια δεν υποβιβαζόταν κανείς).
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Στη μάχη της πρώτης θέσης, η οποία ως γνωστόν οδηγεί αυτόματα στα σαλόνια της Eredivisie, η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά ρευστή, καθώς καμία από τις τέσσερις, κατ’ εμέ, ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο (Μπρέντα, Καμπούρ, Φένλο και Ντε Γκράαφστσαπ), δεν υπερτερεί εμφανώς σε σχέση με τις υπόλοιπες. Η αποψινή πρεμιέρα μάλιστα κρύβει και ντέρμπι, με τη Φένλο να υποδέχεται την Καμπούρ, σε ένα ματς πάντως που λόγω της ραγδαίας πτώσης του άσου δεν κρύβει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα