Ο Μπεργκ και... οι κεφαλιές στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Ο Μπεργκ και... οι κεφαλιές στο ΟΑΚΑ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιώργου Ντυμένου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή και πλέον στην Ελλάδα θα πρέπει να μάθουμε να... ζούμε μόνο με αυτή, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οπου ο μεν πρώτος ήταν τραγικός και αποκλείστηκε από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο δε δεύτερος «αυτοκτόνησε» κόντρα στον Αγιαξ. Ετσι και οι δύο βρέθηκαν στα πλέι οφ της δεύτερης σε ιεραρχία ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Οι τρεις σημερινοί εκπρόσωποι της χώρας μας βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ΑΪΚ, η ΑΕΚ έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης και ο ΠΑΣ αναζητά ένα «θαύμα».
Οι «πράσινοι» στη Σουηδία έχουν το πρώτο λόγο όχι μόνο για τη πρόκριση αλλά ακόμη και για να πάρουν τη νίκη. Η ΑΪΚ θα «αναγκαστεί» να ανοιχθεί, στην Αθήνα έδειξε πως είναι μία στατική ομάδα που απειλεί κυρίως με στημένες μπάλες και έτσι αν αφήσει χώρους, θα βρεθεί... εκτεθειμένη. Κατά πάσα πιθανότητα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός με την είσοδό του στο πρώτο ματς άλλαξε την εικόνα της ομάδας του και της έδωσε μεγαλύτερο ρυθμό. Ο «κοντός» συνεργάζεται πολύ καλά από τη πρώτη στιγμή που τον περασμένο Γενάρη πήγε στους «πράσινους» με τον Μπεργκ. Του περνά πολλές κάθετες. Ο Σουηδός δεν σκόραρε τη περασμένη εβδομάδα, αλλά ήταν μέσα στις φάσεις, ενώ το τέρμα του που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ προήλθε από τα πόδια του Αργεντινού. Τα στόπερ της ΑΪΚ είναι «βαριά» κορμιά και αν τελικά ξεκινήσει ο Βιγιαφάνιες, τότε ο Μπεργκ αναμένεται να πάρει πολλές πάσες «μισό γκολ». Σε μία τέτοια περίπτωση ο Σουηδός είναι πάρα πολύ πιθανό να σκοράρει απέναντι στους συμπατριώτες του.
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα