Ελληνικές Βραδιές… στην Kingbet της Τρίτης

Gazzetta team
Ελληνικές Βραδιές… στην Kingbet της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Η πλειοψηφία των δεκαπέντε αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη εβδομάδα έληξαν ισόπαλοι. Κάτι που προδιαθέτει ότι απόψε και αύριο τα γήπεδα θα… στάζουν από αγωνία. Στα οκτώ «Χ» των πρώτων αγώνων συγκαταλέγεται και το 0-0 του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» με τη Χάποελ Μπιρ Σιβά. Στην πόλη των 200.000 κατοίκων οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ψάξουν αύριο το γκολ που θα αγχώσει τους -για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια- πρωταθλητές Ισραήλ.

Το δεύτερο από τα οκτώ «Χ» στο «σεντόνι» ήταν αυτό του ΠΑΟΚ στο Αμστερνταμ (1-1). Και μπορεί ο «δικέφαλος» να μην έχει κερδίσει στα εννέα παιχνίδια του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ των οποίων και το εντός έδρας 3-3 με τον Αγιαξ το 2010, στη ρεβάνς του και τότε 1-1, όμως και ο «Αίας» θα πρέπει να διακόψει το δικό του αρνητικό σερί στη διοργάνωση, που τον θέλει χωρίς νίκη για 11 διαδοχικές αναμετρήσεις μακριά από το «Αμστερνταμ Αρίνα» (6 ήττες, 5 ισοπαλίες).

Αυτά θα συμβούν την Τετάρτη. Μία μέρα αργότερα, οι τρεις «0-1 γκολ» ελληνικές ομάδες δίνουν τις ανοιχτές από πλευράς προγνωστικών ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ. Στις 20:00 ο Παναθηναΐκός αγωνίζεται στη Στοκχόλμη, έχοντας όχι μόνο το 1-0 του πρώτου ματς, αλλά και την εμφάνισή του σε αυτό. Με τις προσθήκες του καλοκαιριού «έφτιαξε» τη μεσαία του γραμμή, ενώ έχει και την αήττητη παράδοση με Σουηδούς (πέντε ματς). Πάει λοιπόν στο «Τέλε 2 Αρένα» -και όχι στη φυσική έδρα της ΑΪΚ, «Φρεντς Αρένα», όπου την Τετάρτη παίζουν φιλικό Μπαρτσελόνα και Λέστερ- για να ολοκληρώσει την πρόκριση.

Μία ώρα αργότερα, στις 21:00, στην ίδια πόλη, σε απόσταση μόλις δώδεκα χιλιομέτρων, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα κυνηγήσουν το γκολ που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση, αρκεί ως τότε να έχουν κρατήσει την εστία τους ανέπαφη. Κάτι που η Ενωση έχει καταφέρει μέχρι στιγμής τόσο στα φιλικά όσο και στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της, αυτό της περασμένης εβδομάδας στη Γαλλία. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή ο ξενιτεμένος ΠΑΣ θα επιδιώξει τη συνέχιση του ονείρου, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 απέναντι στην ομάδα που επιστρέφει στο Περιστέρι τρία χρόνια μετά την αναμέτρηση της με τον Ατρόμητο (η Αλκμααρ είχε νικήσει 3-1).

Από αύριο όμως μπαίνουμε και σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων. Δύο μέρες πριν από την τελετή έναρξης (ξημερώματα Σαββάτου), το πρόγραμμα των αθλημάτων ξεκινά με το τουρνουά ποδοσφαίρου. Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία και Πορτογαλία είναι οι 4 από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν, αλλά και οι κατά σειρά φαβορί υποψήφιες για κατάκτηση του τουρνουά. Στη σελίδα 26 θα βρείτε έναν συγκεντρωτικό πίνακα για την πρώτη τριάδα του ποδοσφαιρικού τουρνουά από το 1896 που ξεκίνησαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί, αλλά και τους συνολικούς πίνακες μεταλλίων για τις τρεις πρώτες χώρες των έξι πιο πρόσφατων Ολυμπιάδων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή όχι μόνο με Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και με νέα πρωταθλήματα: Α’ και Β’ Ολλανδίας, Β’ Γερμανίας και Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, για τα οποία μπορείτε ήδη να κατατοπιστείτε μέσα από τις σελίδες 33-43.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σε χαμηλό τέμπο Χαποέλ και Ολυμπιακός
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ισοπαλίες ημιχρόνου και… τελικές
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ρεβάνς με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πιο βαριά η φανέλα των δικών μας
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τρία over εντός η ΑΪΚ στον 3ο γύρο
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Με... ναυαρχίδα την Aντερλεχτ
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Θα γίνει της… παράτασης!
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Αντέχετε 5 ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ;

Αναλύουν
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ξορκίζει τους... δαίμονες;
Σταύρος Πραβής: Η ώρα της επιστροφής
Σταμάτης Δημάκης: Βρίσκουν φόρμα οι Καναδοί
Μίλτος Ζωγράφος: Σε φόρμα η Εργκριτε
Γιώργος Καραμάνος: Mε υπηρεσιακό η Παϊσαντού
Γιώργος Χαϊκάλης: Στήριξη στην ποιότητα
Χρήστος Χρυσαΐτης: Επιστροφή στην «καθημερινότητα»

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram
Instagram

 

Τελευταία Νέα