Γερό μπάσιμο στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Γερό μπάσιμο στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τελευταίο κουπόνι του Ιουλίου. Πιθανόν θα πείτε ότι «δεν υπάρχουν πολλά ματς για στοίχημα τέτοια εποχή». Λογική η σκέψη, αλλά εσφαλμένη... Στη συνέχεια, ξεφυλλίζετε την εφημερίδα και βλέπετε κάπου 220 αγώνες! «Τίποτα ξεχασμένες χώρες θα έχουν προσθέσει στον ΟΠΑΠ», σκέφτεστε. Αμ, δε. Μια χαρά πρωταθλήματα έχουν προσθέσει, άλλωστε όλα τα συναντήσαμε και την περσινή σεζόν.
Εξι νέες λίγκες μπροστά μας. Πέντε ευρωπαϊκές, μία λατινοαμερικάνικη. Ας τις δούμε μία μία, ξεκινώντας από τη Β’ Γαλλίας. Μη σας κάνει εντύπωση. Είναι από τα πλέον «αγαπημένα» πρωταθλήματα των παικτών, για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ημέρα τέλεσης των αγώνων, καθώς την Παρασκευή δεν έχουμε πολλές επιλογές, άρα το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται κυρίως σ’ αυτή την κατηγορία. Ο δεύτερος αφορά τις ομάδες. Γνωστά ονόματα του γαλλικού ποδοσφαίρου (σχεδόν όλες έχουν συμμετάσχει στην Α’), με πολύ κόσμο, υψηλά μπάτζετ και μεγάλη ιστορία. Εχουμε και έναν τρίτο λόγο, που είναι… ενδοοικογενειακός. Εδώ και 6-7 χρόνια, η KINGBET (οι αρμόδιοι συντάκτες δηλαδή) έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Η ατάκα «σαν τη Β’ Γαλλίας δεν υπάρχει», μπορεί να παραπέμπει σε… Χαλκιδική, αλλά είναι αντιπροσωπευτική των επιτυχιών, πρώτα του Θανάση Κυλώνη και κατόπιν του Χρήστου Στεργίου που πήρε τη σκυτάλη…
Αφού πιάσαμε τις μικρές κατηγορίες, πάμε στη Γ’ Γερμανίας. Αξίζει να παρακολουθήσετε έστω έναν αγώνα της 3. Liga. Γεμάτα γήπεδα, υπέρμετρο πάθος, εκπληκτική ατμόσφαιρα, καμιά σχέση με ό,τι συμβαίνει στα δικά μας τα χωράφια (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ο Γιώργος Κωστομοίρης έχει αναλάβει την… υποχρέωση να μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν σ’ αυτή την κατηγορία, ισχυρίζεται άλλωστε ότι όταν δεν βλέπει την αγαπημένη του Γκλάντμπαχ, δεν χάνει αγώνα της Γ’ Γερμανίας και ξέρει τα πάντα για τις 20 ομάδες. Μέχρι τώρα δεν μας έχω δώσει το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε…
Να περάσουμε μια βόλτα και από το Βέλγιο; Από τα λημέρια του Νίκου Μπέλτσου, που καταπιάνεται με τούτο το πρωτάθλημα εδώ και μια δεκαετία. Πάλευε (ο έρμος) να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την Κλαμπ Μπριζ και, επιτέλους, τα κατάφερε (πέρσι). Το έλεγε από την αρχή της σεζόν ότι η ομάδα του Πρεντόμ θα τερματίσει πρώτη και δικαιώθηκε. Τα ίδια λέει και τώρα. Θα περιμένουμε να τον κρίνουμε…
Τέλη Αυγούστου θα ταξιδέψει στη Ρωσία, στην Αγία Πετρούπολη συγκεκριμένα. Μας είπε ότι πάει για κάτι δουλειές και στα… κενά θα δει και 2-3 ματς, ενώ η «αρρώστια» του με το ρωσικό πρωτάθλημα τον έκανε να μάθει τη γλώσσα. Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης (περί ου ο λόγος) έχει περάσει από διάφορα πόστα στην KINGBET, μελετάει από Πολωνία, μέχρι Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν, αλλά τη Ρωσία την έχει πάρει «αγκαζέ» και δεν την αφήνει. Μας διεμήνυσε μάλιστα ότι έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, γι’ αυτό του δώσαμε και την Τσεχία για συμπλήρωμα…
Εκτη είσοδος, η Χιλή. Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ματαιώθηκε, κι έτσι τούτο το γουικέντ θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική. Ο Γιώργος Βακόνδιος αντέχει το ξενύχτι για να παρακολουθεί την Ικίκε, θεωρεί τον εαυτό του «μέγα γνώστη» του χιλιάνικου πρωταθλήματος και έχει «χτίσει» το δικό του (αναγνωστικό) κοινό. Από σήμερα λοιπόν θα τον απολαμβάνετε εις διπλούν (μαζί με το Μεξικό, που το θεωρεί «κατάκτησή» του). Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με τις ρεβάνς των ευρωπαϊκών Κυπέλλων και με πολλά αφιερώματα.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η σειρά των Γερμανών
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Γεύση από… Tipicco
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Στο «στρίψιμο» η Ρεσίφε
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ξεκινάει με νίκη η Μπριζ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Το 2007 η τελευταία ήττα της Ζούλτε Βάρεγκεμ
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ο κολιός τον Αύγουστο
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Βάσανα για Αντερλεχτ
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και μια παλιά κινέζικη παροιμία
Αναλύουν
Σάββας Σπανούδης: Αλλαγή στη Χέλσινγκφορς
Πάνος Γαρίδης: Με Φοσκαρίνι η Λιβόρνο
Νίκος Μπέλτσος: Πρεμιέρα με διπλά
Γιάννης Καραγιάννης: Για το απόλυτο η Πάρτικ
Χρήστος Στεργίου: Το πράγμα δυσκόλεψε
Μίλτος Ζωγράφος: Σε κρίση Χάμαρμπι και Τζουργκάρντεν
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Ρούμπιν, η πιο ενισχυμένη
Ντενίς Μάρκο: Πρόβα τζενεράλε
Γιώργος Κωστομοίρης: Αψιμαχίες με το… καλημέρα
Πάνος Τασιάς: Τέλος τα δώρα από την «Γκόντσετ»
Δημήτρης Λεωνίδης: Στον «αέρα» το Ντινάμο – Πόλι
Σταμάτης Δημάκης: Τέλος εποχής στο Σιάτλ
Τάσος Χαλκιόπουλος: Ο Μενέζες ανέλαβε την Κρουζέιρο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Καρδόσο εναντίον Τολούκα στο «Ρέινα»
Χρήστος Γώγουλος: Αποφασιστικές μάχες για την τετράδα
Χρήστος Χρυσαΐτης: Σε «πράσινο» φόντο
Δημήτρης Σιώρης: Σημαντικές επιστροφές στη Χεμπέι
Βαγγέλης Κώστογλου: Ξεκάθαρο φαβορί η Γιοκοχάμα
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα